To je to što me zanima!

Ola, ako si mislila da ti se neće vidjeti grudi, prevarila si se...

Plesačica Ola Jordan za party je odjenula crnu mrežastu majicu ispod koje nije imala ništa pa su joj se vidjele bradavice. Imala je jaknicu, no nosila ju je u ruci
Vidi originalni članak

Ima 31 godinu i profesionalna je plesačica. Ola Jordan najpoznatija je po sudjelovanju u britanskom showu 'Strictly Come Dancing'. Od 2006., otkad sudjeluje u showu, promijenila je osam slavnih plesnih partnera.

Kako god loše otplesali njeni partneri, suci su uvijek hvalili Olino plesno umijeće i nitko nije mogao ignorirati njen seksepil. Zbog dugogodišnjeg bavljenja plesom, Ola izgleda senzacionalno. Vitka je i utegnuta, svaki mišić definiran joj je točno kako treba biti. 

Ola je u utorak navečer pokazala da je seksi i kad nije na plesnom podiju. Na Radio Times Cover Stars party išla je u pratnji supruga i iskoristila priliku da pokaže zašto je zovu 'otrovom za muškarce'. 

Ola je na sebi imala štikle, samostojeće crne čarape, minicu i mrežastu majicu. Mislila je da joj se grudi neće vidjeti jer majica na poprsju ima uzorak, no prevarila se - bradavice su joj se vidjele 'iz aviona'. Crvenu krznenu jaknicu nosila je u ruci jer, iako je vani bilo jako hladno, Ola se htjela pokazati. 

Idi na 24sata

Komentari 67

  • bojan1982 05.02.2014.

    a sve fine postene evo polako izlazi sve na vidjelo jedna po jedna i onda se cudimo kako i zbog cega pa same sebi skacu pod kozu i onda se srde

  • SanjaPetronijevic 03.02.2014.

    E pa ima sta i pokazat!! cura super izgleda ,a sto smo mi zene ljubomorne ko nam je kriv.

  • varešak 01.02.2014.

    to je namjerno učinila htjela je da se vide

Komentiraj...
Vidi sve komentare