To je to što me zanima!

Olena i Zelenski fotkali su se za Vogue, a fanovi ih oštro osudili: 'Narod im umire, a oni poziraju'

Volodimir i supruga upoznali su se u srednjoj školi, a prohodali su na fakultetu. Prvo što je predsjednik Ukrajine primijetio na njoj bile su njezine oči i usne, a pokušavao ju je pridobiti i humorom
Vidi originalni članak

Olena Zelenska (44) zajedno sa suprugom, predsjednikom Ukrajine, Volodimirom (44) pozirala je za naslovnu stranicu posljednjeg izdanja Voguea. U intervjuu za časopis govorili su o sebi, svom braku i ratu u Ukrajini, a ubrzo nakon toga dobili su i mnogo negativnih komentara jer su pozirali dok se rat odvija.

Ona i Volodímir upoznali su se u srednjoj školi, a prohodali su na fakultetu, a prije nego je Zelenski 2019. postao predsjednik, oboje su radili u industriji zabave.

NAGRADIO VODSTVO Johnson Zelenskom uručio nagradu Winston Churchill

- Uvijek sam voljela biti iza pozornice, to mi je odgovaralo. Dolazak na svjetla pozornice teško mi je pao - rekla je Olena.

Zajedno su, u suradnji s nekoliko prijatelja, 2003. godine osnovali produkciju kuću Kvartal 95 koja je ubrzo nakon osnutka postala najveća na područjima na kojima se govori ruski ili ukrajinski. 

ZASLUŽENI ODMOR Domagoj Vida pokazao kako uživa na moru sa suprugom koju rijetko viđamo u javnosti

Kvartal 95 je producirao satirični program, a vodio ga je Zelenskij dok je njegova supruga pisala scenarij.

Kroz intervju je spomenula kako nije bila oduševljena njegovom kandidaturom za predsjednika jer se bojala kako će ta funkcija previše izložiti nju i njihovu djecu, kćer Aleksandru (18) i sina Kirila (9). Unatoč svemu, u ulozi prve dame se odlično snašla.

- Radujemo se pobjedi. Ne sumnjamo u to da ćemo pobijediti - prokomentirala je vezano za rat u Ukrajini.

Volodimira je kod Olene prvo privukao izgled.

- Pogledaš u nečije oči, nečije usne. Ali kad krene razgovor, onda se prelazi granica između sviđanja i ljubavi. To se meni dogodilo - istaknuo je.

Pokušao ju je dobiti i humorom, ali je rekao kako njegove šale ne sjedaju baš svakome. Fotografije sa snimanja prenio je Vogue, a one su izazvale brojne komentare na društvenim mrežama, neki su bili pozitivni, a neki negativni.

- Remek-djelo. Njihove oči šalju tisuću emocija; E to je par vrijedan naslovnice Voguea; Boginja i junak - pohvalili su ih.

- Njihov narod umire, a oni se fotografiraju; Zar vi ne biste trebali pomagati svojoj zemlji, umjesto da se fotografirate? - oštro su ih osudili.

 

Idi na 24sata

Komentari 59

  • 29.07.2022.

    Pa šta će, njihov predsjednik ionako više glumi pred kamerama i drži govore nego što vodi zemlju i vlada ratnom situacijom. Da on išta radi nebi imao vremena za takve nebuloze. Nije dorastao situaciji u kojoj se našao i poziciji koju obnaša i ta nekompetentnost sve više izbija na površinu i dolazi na naplatu, kad vidiš da uza svu pomoć zapada i sankcije Rusiji oni stoje na mjestu i još gube teritorije koje su imali pod kontrolom onda je sve jasno.

  • liberian 28.07.2022.

    A mi se nešto ka čudimo? Pa koliko je danas velikih ‘Rvatina pobiglo 91 u Njemačku, a posli se vratilo pa dobili boračke penzije. Dakle, nemamo se mi šta kome rugat. Kod nas je u rat išla sirotinja, a po svemu sudeći i tamo je tako.

  • MarjanaKrstavac 28.07.2022.

    U vezi Vogue ,ja tu ne vidim ništa loše ,par fotografija gdje se supružnici podržavaju ,i prolaze kroz krizna vremena ,no ono što je mnogima neshvatljivo da svi dosadašnji ratovi su se događali u doba bez interneta ,i da ovo je prvi rat koji se može pratiti preko društvenih mreža  ,i što  odmah se oko toga  stvara crnjak,mislim nažalost događa se ali opet u svemu tome treba ostati optimističan i hladne glave,svi misle da oni ovime šaku neku lošu poruku ili već što,no  ljudima je neshvatljivo da  je ovo rat u 21 st ,i da  kamo sreće da je i u ostalim ratovima bila mogućnost društvenih mreža ili u našem nebi se vodilo nestalih toliko ,zaista ja u ovom ne vidim ništa loše ,već u dobru i zlu  jedno drugom su podrška ,a i još nešto što mogu primjetiti je da su 🇺🇦daleko drugačiji narod i slobodnije razmišljanja  samo što nisu  imali prilike pokazati se ,za razliku od nas Hrvata koji smo  konzerve  a u biti zna se .Tipično,zar ne 😮‍💨🤔🧐🙂

Komentiraj...
Vidi sve komentare