To je to što me zanima!

Oliver Dragojević i Gibonni pjevaju zajedno za Haiti...

U splitskoj Spaladium Areni mnoge zvijezde dat će svoj doprinos za Haiti. Dolazak je potvrdio i Zlatan Stipišić Gibonni i to kao poseban Oliverov gost
Vidi originalni članak

Iako je Gibonnino (41) gostovanje na humanitarnom koncertu za pomoć Haitiju bilo upitno, on je potvrdio svoj dolazak, i to kao gost Olivera Dragojevića (62).  Gibonnina menadžerica, Lidija Samardžija rekla je za Slobodnu dalmaciju kako nekoliko članova Gibinog benda neće moći svirati na koncertu, pa će pjevača pratiti Oliverovi 'Dupini'. Svoje nastupe na humanitarnom koncertu potvrdili su i Giuliano, Jelena Rozga, Jole, Goran Karan, Mladen Grdović i drugi. Koncert će se održati u 'Spaladium' Areni u Splitu, 10. veljače. UNICEF-ov ambasador dobre volje Zlatan Stipišić Gibonni snimio je spot u kojem apelira na građane Hrvatske kako bi i oni pružili pomoć Haitiju. Od utorka će se spot prikazivati na televizijskim programima, a građani će moći slati SMS poruke i time donirati 4.96 kuna.

ROBBIE WILLIAMS SNIMO PJESMU ZA HAITI
Pjevač je snimio pjesmu za Haiti s Take Thatom. Robbie Williams (35) rekao je kako je sretan što će i on dati svoj doprinos za pomoć Haitiju, te da poziva i druge da pomognu žrtvama potresa.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • nista_me_ne_cudi_ 27.01.2010.

    bolje da zapjevaju za naše penzionere

  • 27.01.2010.

    Uvijek piše \'\'čisti prihod od koncerta ide u humanitarne svrhe\'\'. A to je ono kaj ostane kad se pjevači i ostali namire. Zašto spot nisu snimila djeca bez roditelja i drugi koji su u sustavu socijalne skrbi (ima i među njima onih sa sluhom), pa onda neka Oliver i Giboni i ostali šalju SMS-ove!!??\'\'

  • lexus 27.01.2010.

    žali Bože to oliver pjeva to nije humanitarno nego frajer uzima navodno lovu od tih humanitarnih koncerata kao i ona masna svinja houdek pjeva klincima pa uzme lovu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare