To je to što me zanima!

Olivera i Danijela sprdale cure iz 'Savršenog', folkerica pokazala rodni list: 'Izbor za cirkusante!'

Posljednjih dana šuška se kako Olivera potajno ljubuje s jednim mladim hrvatskim nogometnim reprezentativcem, a te glasine sad je ponovno pobudila poziravši u nogometnoj trenirci. Reagirala je i na glasine kako joj Olivera nije pravo ime
Vidi originalni članak

Folkerica Olivera Matijević (32) publici se predstavila i kao kandidatkinja u showu 'Gospodin Savršeni', nakon čega je na društvenim mrežama zaradila veliku popularnost. Zadranka se na svom Instagramu u seriji storyja ponovno osvrnula na glasine da je njeno pravo ime Ivana, a komentirala je i reality show te sustanarke.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Na rodnom listu kojeg je Matijević priložila pod njeno pravo ime piše Olivera, pa se pjevačica sada nada da će prestati nagađanja o njenom 'pravom imenu', kaže.  Njena sustanarka Danijela je podijelila fotografiju i poručila da ona i Olivera imaju dan za opuštanje u wellness centru koji su zaslužile, a nakon što je Toni na spoj odveo Elu, obje su je javno 'bocnule'. 

Show 'Gospodin Savršeni' Danijela je nazvala 'izborom za cirkusante'.

UŽIVAJU ZAJEDNO Olivera i Hana iz 'Gospodina Savršenog' zajedno na večeri: 'Pogodite s kim se ja to družim'

- Pametnom dosta! Iskrenost je danas jeftin poklon i ne očekujemo ga od jeftinih ljudi - kratko je komentirala Matijević objavu svoje prijateljice.

Nakon toga se osvrnula i na djevojke u showu s kojima, sudeći po objavi, nije ostala u dobrim odnosima. - Kad se svi udruže protiv tebe kao 'čopor', jer kao jedinka su slabi, sve je jasno. Ali ni čopor ne može lavici ništa jer kad-tad dođe sve na svoje. Kad te mrze tek onda shvatiš koliko vrijediš. Zapamtite to dragi moji - poručila je Olivera. Posljednjih dana nagađa se kako Olivera potajno ljubuje s jednim mladim hrvatskim nogometnim reprezentativcem, a te glasine sad je ponovno pobudila poziravši u trenirci s logom Lige prvaka. Olivera nam te glasine nije htjela prokomentirati, samo se nasmijala.

POGLEDAJTE VIDEO: 24 PITANJA S VODITELJICOM 'GOSPODINA SAVRŠENOG' - ANTONIJOM BLAĆE

Idi na 24sata

Komentari 38

  • To Bože 06.03.2023.

    Na što ovo sliči🤣🤣🤣🤣majko mila

  • JasminaX 11.04.2022.

    Kad se promjeni ime tada ne piše staro nego samo NOVO,a na dnu u napomenama Izvatka iz matice rodjenih piše što se i koliko mjenjalo.Olivera ,sorry ali nisi baš uvjerljiva.

  • Makac333 09.04.2022.

    Lijepa bez sminke

Komentiraj...
Vidi sve komentare