Show

Komentari 167

Olivera i Hana iz 'Gospodina Savršenog' zajedno na večeri: 'Pogodite s kim se ja to družim'

Olivera i Hana iz 'Gospodina Savršenog' zajedno na večeri: 'Pogodite s kim se ja to družim'

Ekipica, evo me na večeri, ali sada, pogodite s kim! Ostavit ću vam ovdje mjesto za vaše odgovore i baš me zanima hoće li netko točno pretpostaviti, rekla je Hana na Instagramu

Folk zvijezdu Oliveru Matijević (32) gledatelji ispred malih ekrana imali  su prilike upoznati u novoj sezoni popularnog showa 'Gospodin savršeni'. Olivera je svojim atraktivnim izgledom privukla pažnju, a mnogi su je ranije uspoređivali s Hanom Rodić (23) koja je u prvoj sezoni ovoga showa osvojila srce Gorana Jureneca (42). Sada su djevojke odlučile otići zajedno na večeru.

POGLEDAJTE VIDEO:

Naime, Hana sa svojim pratiteljima na društvenim mrežama često dijeli trenutke iz privatnog života, a sada je na Instagramu podijelila tajanstveni video.

- Ekipica, evo me na večeri, ali sada, pogodite s kim! Ostavit ću vam ovdje mjesto za vaše odgovore i baš me zanima hoće li netko točno pretpostaviti - bila je tajnovita Hana.

Nešto kasnije, Hana je svim znatiželjnim pratiteljima odlučila pokazati s kim se ona to druži. Prvo je pokazala hranu koja se nalazila ispred djevojaka, a zatim je kameru podigla prema Oliveri koja je sve nagradila svojim zanosnim osmijehom.

Otkrila je Hana i da večeraju u jednom Berlinskom restoranu, a poznato je i kako Olivera često putuje u Njemačku zbog nastupa, a sada navodno i zbog nove ljubavi.

Prisjetimo se, Oliver se u showu bori za srce doktora fizike te samostalnog predavača Prirodoslovno-matematičkog fakulteta u Splitu, Tonija Šćulac (31).

Ipak, nedavno su saznalo kako Olivera, navodno, u tajnosti ljubuje s mlađim hrvatskim nogometnim reprezentativcem.

POGLEDAJTE VIDEO: 24 PITANJA S VODITELJICOM 'GOSPODINA SAVRŠENOG' - ANTONIJOM BLAĆE

Najčitaniji članci