To je to što me zanima!

Oliveru je sat draži od Kviska: 'Imam za svaki dan po jedan'

Pravi su muški satovi. Elegantni i točni, a meni se posebno sviđa dizajn. Puno su mi draži kožnati remeni od metalnih, kaže Mlakar o novim WTi modelima satova
Vidi originalni članak

Svi su ovi satovi po mojem ukusu. Smeđi WTI primjerak jako mi se sviđa. Na ruci je još ljepši nego na slici, kaže Oliver Mlakar (79).

Omiljeni televizijski voditelj jako se razveselio novim satovima tvrtke World Time International. Rekao je da će ih rado nositi, a neke će darovati zetu i unuku.

- Pravi su muški satovi. Elegantni i točni, a meni se posebno sviđa dizajn. Puno su mi draži kožnati remeni od metalnih. Ne volim remene jakih boja, ovi diskretni su mi puno draži - kaže Mlakar.

Nekadašnji voditelj “Kviskoteke”, “Kola sreće” i mnogih zabavnih emisija rado nosi satove. Nije mu važno jesu li brendirani ili ne. Nezamislivo mu je, dodaje, izaći iz kuće bez sata na ruci, bez obzira na to što sad svi imaju mobitele. Sad će ih moći mijenjati.

- Za svaki dan imam po jedan primjerak, a baš svi su mi lijepi - kaže.

Novi WTI modeli muških satova mogu se kupiti uz tjednik Express po cijeni od 79,90 kuna, a uz svaki model na dar se dobije i Tehno magazin.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • Danijel Bedic 29.05.2015.

    pa zar je ovaj jos ziv!?..moja baba ima 93 godine i kaze da je ovakav bio i kad je ona bila dijete..hahaha

  • Dracubecca 29.05.2015.

    to ovi Kineski na Kile

  • kormilar 28.05.2015.

    Oli, pođi u penziju i pusti mlađe!

Komentiraj...
Vidi sve komentare