To je to što me zanima!

Oliveru zapjevali 'Kad mi dođeš ti' na trajektu Vela Luka - Split

Godinu dana nakon smrti glazbenog velikana svi ga se prisjećaju i pjevaju njegove uspješnice u Splitu, Veloj Luci, ali i na trajektu
Vidi originalni članak

Pjevali su mu godinu dana nakon smrti sinoć ponovno na splitskoj Pjaci, a nešto kasnije upriličena je manifestacija 'Trag u beskraju', u njegovoj Veloj Luci. Nije pjesma stala ni pri povratku s otoka u Split pa su se Oliverovi prijatelji, suradnici, ali i 'slučajni prolaznici' okupili na trajektu i prisjetili bezvremenskih Dragojevićevih hitova. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Svog neprežaljenog glazbenog velikana nisu naravno zaboravili u Splitu pa bi lanjsko spontano okupljanje moglo postati tradicija. Stotine ljudi okupile su se na Oliverovu godišnjicu smrti u čast svog sugrađanina i prisjetile se njegovih uspješnica, a sve je vrvjelo emocijama. Ponovno su se na ulicama Splita pjevale Oliverove poznate pjesme, a zapaljena je i bengalka.

VIDEO: ZAUVIK SI TU Pogledajte kako puna splitska Pjaca pjeva za velikog Olivera

Jednako emotivno bilo je i na koncertu Oliveru u čast na Korčuli. Na velolučkoj Pijaci ispred crkve sv. Josipa posebnu večer uveličali su pjevajući i svirajući njegove mediteranske hitove Gibonni, Tedi Spalato, Zorica Kondža, Ante Gelo, Klapa Ošjak, Nikša Bratoš i mnogi drugi. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Večer je bila nabijena emocijama, a Kondžina izvedba pjesme 'Molitva za tebe', koju je Oliver jako volio, posebno je dirnula mnoge. Ljudi su zaplakali, a svi se i dalje sa sjetom prisjećaju svog Olivera. 

Idi na 24sata

Komentari 17

  • Plavusa 13 Pink G 31.07.2019.

    Ovo je tako mocno! Koliko je toga ostavio za sobom...nema ga vise...al ovo je da se najezis kako njegove pjesme, njegov glas mogu okupiti ljude ....hvla ti Oli na vsakoj noti, na svakoj pjesmi, hvala onima koji su ih pisali, al najvise hvala Oliju sto ih je utkao u nasu dusu...."Lipo mi je, lipo mi je, Na lažini suvoj ležat, Na osami blizu mora, Nad pučinom tebe gledat, a - moj galebe!...."

  • 31.07.2019.

    koliko dana traje ta godišnjica...ovo je prestrašno već--Čovjek je odličan pjevač sve 5 no što je previše je previše..

  • dundu 30.07.2019.

    mišo je rekao da on nikad nije bio zvijezda i gotovo

Komentiraj...
Vidi sve komentare