To je to što me zanima!

Olivia Newton John o borbi s trećim rakom: Nisam na samrti

Zvijezda filma 'Briljantin' u rujnu prošle godine objavila je da su joj dijagnosticirali rak po treći put. Zatim su se u američkim i australskim medijima pojavile priče da joj preostaje svega nekoliko tjedana života
Vidi originalni članak

Za glumicu i pjevačicu Oliviu Newton John (70) kružile su glasine da je na samrti, ali ovog tjedna opovrgnula je ta medijska nagađanja, piše USA Today. 

Zvijezda filma 'Briljantin' u rujnu prošle godine objavila je da su joj dijagnosticirali rak treći put u trideset godina. Zatim su se u američkim i australskim medijima pojavile priče da joj preostaje svega nekoliko tjedana života. 

Ipak, Olivia je odlučila okončati te glasine pa je na društvenim mrežama objavila video gdje je poručila da se odlično osjeća i da su glasine o njezinoj skoroj smrti jako pretjerane. 

Kada je prošle godine progovorila o bolesti, ispričala je da su joj liječnici 2017. pronašli tumor u donjim dijelovima kralježnice. Tada je bila jaka i rekla je da vjeruje da će ga pobijediti. Koristila je medicinsku marihuanu i druge prirodne lijekove uz radijaciju. 

Prva dijagnoza raka bila je 1992. i kada je to preživjela, glumica se angažirala u borbi protiv bolesti. Čak je i osnovala istraživački centar za borbu protiv raka u Melbourneu pod nazivom 'Olivia Newton-John Cancer and Wellness research centre'. 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • crna žena 04.01.2019.

    Kažu da svatko dobije teret koji može podnijeti.Ako je to istina onda je ova žena lavica.

Komentiraj...
Vidi sve komentare