To je to što me zanima!

Olja: Sve mi je teže lijegati u prazan krevet bez Igora

Supruga hrvatskog rukometnog reprezentativca trudna je oko šest i pol mjeseci. Supružnici Vori već znaju kojeg će spola biti njihovo prvo dijete
Vidi originalni članak

Rukometaš Igor Vori upoznao je svoju sadašnju suprugu Olju prije deset godna, a za manje od tri mjeseca njih dvoje će dobiti prinovu u obitelj. Supružnici već znaju kojeg će spola biti dijete.
- Još sam neodlučan po tom pitanju. Ne znam hoću li biti na porođaju, sve ovisi o tom trenutku - izjavio je Igor za Story. On i Olja će se nakon porođaja konačno odlučiti za djetetovo ime.
- Da, sve mi teže padaju dani bez njega, osobito kad navečer legnem u prazan krevet. Nedostaje mi moj Igor sada kada sam trudna zato što je nježan, pažljiv i brižan - otkriva Olja i dodaje da njen suprug često nakon treninga sa suigračima razmjenjuje savjete o očinstvu budući da je među njima nekoliko očeva.
- Mislim da ću ja biti stroži roditelj. Provest ću više vremena s djetetom jer je Igor, zbog prirode svog posla, često na putu pa ću morati preuzeti tu ulogu - izjavila je mlada Splićanka koja za Igora kaže da je za nju savršen muškarac.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • halo 25.03.2009.

    Igore idi na porođaj....ja bio strava je....svi kenjaju kad kažu ja bi se srušio ovo ono.....to je čin koji se pamti do smrti

  • nevrime 25.03.2009.

    24sata,sad je ok!!!

  • user_33498 25.03.2009.

    Sretnooooooooooooooo!!!! :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare