To je to što me zanima!

Omer se nastoji kloniti Elif i nastavlja s istragom ubojstva

Elif se odlučila predati policiji kako bi ih sve zaštitila i spasila. Međutim Tajar i Omer za nju su smislili nešto posve drugo. Elif je nasilu odvedena u kamionet
Vidi originalni članak

Omer se nastoji kloniti Elif te nastavlja s istragom ubojstva. Taner je uhićen pod optužbom da je ubio Ahmeta Denizera i Sibel Andač. Odveden je u zatvor, a Omer mu odlazi u posjet. Taner tijekom razgovora Omeru kaže da će mu reći tko je vlasnik dijamanata u zamjenu za svoju slobodu. 

Omer je hladan prema Elif, što nju dovodi do zaključka da više ništa ne može biti kao prije. Elif je jako loše. Saznala je da je Metin u svoju opasnu spletku upleo i njezinu sestru Nilufer. 

Elif se odlučila predati policiji kako bi ih sve zaštitila i spasila. Međutim Tajar i Omer za nju su smislili nešto posve drugo. 

Elif je nasilu odvedena u kamionet. Ondje je ugledala Omera i doživjela veliki šok. Mislila je da je Omer odlučio prijaviti ju policiji, ali shvatila je da se prevarila. Omer još jedanput želi pomoći Elif. Sve ovisi o tome što će ona odlučiti. Omer i Sami nude svoju pomoć Elif. 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare