To je to što me zanima!

'On je moj muškarac': Ricky Martin se vjenčao sa slikarom

Ja sam sakupljač umjetnina, a on je umjetnik. Prvi sam mu se javio i poslao poruku preko društvene mreže, kaže Ricky. Dodaje kako prvih šest mjeseci nisu spominjali seks
Vidi originalni članak

Osjećaj je sjajan. Ne mogu ga opisati kao svog zaručnika. Ne mogu. On je moj suprug, moj muškarac, rekao je Ricky Martin (46).

Pjevač je ovaj tjedan otkrio kako se vjenčao sa slikarom Jwanom Yosefom (33). Iako su zaruke objavili još prije godinu dana, par je odlučio u tajnosti se zavjetovati na vječnu ljubav.

Javnost je za vjenčanje doznala sasvim slučajno, kad je Martin tijekom premijere serije 'American Crime Story: Ubojstvo Giannija Versacea' u kojoj glumi D'Amica, dugogodišnjeg ljubavnika slavnog dizajnera, otkrio sretnu vijest.

- Izmijenili smo zavjete, zakleli se na sve što treba i potpisali sve potrebne papire - ispričao je pjevač te dodao kako su osim braka, sklopli i predbračne ugovore.

ROMANTIČNO Ricky Martin: Zaručnik Jwan zaveo me na društvenoj mreži

Ipak, Enrique Martín Morales, kako se Martin zapravo zove, najavio je veliku proslavu vjenčanja.

- Bit će to tipičan trodnevna zabava: večera, ponovljena ceremonija, zabava i oporavak - zaključio je Ricky.

Portorikanski pjevač na svojoj je web stranici 2010. objavio da je homoseksualac.

- S ponosom mogu reći da sam homoseksualac i time sam blagoslovljen – napisao je tada Martin. Sa sirijskim umjetnikom zaručio se u studenom 2016. Kaže da su se upoznali na društvenoj mreži.

ROMANTIKA Ljubav je u zraku: Ricky Martin zaprosio dečka Jwana Yosefa

- Ja sam sakupljač umjetnina, a on je umjetnik. Prvi sam mu se javio i poslao poruku - kaže Ricky. Dodaje kako su se dopisivali šest mjeseci o skupim umjetninama, a seks nisu spominjali. 

- Rekao je da živi u Londonu pa sam doletio do njega - kaže pjevač. S Jwanom bi htio imati kćer, a već ima blizance Mattea Valentina (9) koje mu je rodila surogat majka. Pjevač i njegov muž sada zajedno brinu o njima.

- Dečki su sretni što imaju dva oca - naglasio je Martin.

Par je u srpnju 2016. u najstrožoj tajnosti posjetio Zagreb. Doveo ga je producent i kreativni direktor Cro-a-Portera Viktor Drago (42), koji mu je pokazivao znamenitosti grada.

Idi na 24sata

Komentari 168

  • Uragan_1 13.01.2018.

    Znači ricky je ička 😕 eto ko bi rekao....

  • Linz 11.01.2018.

    Nisam znao da je Ricky Martin bifukalan ....................................katastrofa !!!

  • uhljeb 11.01.2018.

    nadam se da ih je vjenčao bozanič

Komentiraj...
Vidi sve komentare