To je to što me zanima!

On se ne šali: Besson ne želi odustati od nastavka SF filma

Još prije nego što je film došao u kina Luc Besson naglašavao je kako u planu ima nekoliko nastavaka, tj. kako misli stvoriti franšizu. No rezultati na blagajnama bili su okrutni
Vidi originalni članak

Premda nije baš impresivno dobro zaradio u kinima tijekom prošlog ljeta, 'Valerian' je i dalje film o kojem se raspravlja. A glavna osoba u tim raspravama i dalje je redatelj i scenarist filma, Luc Besson.

Još i prije nego što je film stigao u kina je Besson naglašavao kako u planu ima nekoliko nastavaka, tj. kako misli stvoriti cijelu franšizu. No rezultati na blagajnama su najavili mnogima kako će ti planovi otpasti. Podsjećamo, 'Valerian' je zaradio 188 milijuna dolara na proračunu od nevjerojatnih 177 milijuna. Kako su u pitanju bruto cifre, nakon poreza i raznih ostalih dadžbina koje idu državama, jako malo novca se slilo u Bessonove džepove.

Ipak, redatelj je uvjeren da će se nastavci dogoditi, i to za značajno manje novca.

- Cijena ovisi o priči. Priča drugog filma bit će značajno manja. Treći bi imao isti proračun kao i prvi film. Ali sve to zavisi o priči, cijena ne raste zato što netko to želi, već ovisi o onome što želite reći. Ali drugi film bi svakako bio jeftiniji - konstatirao je Besson.

U svojim riječima Besson nije objavio znači li to da ćemo vidjeti nastavak. Kako je u pitanju jedno posve simpatično SF djelo, svakako bi nam bilo drago da vidimo i 'Valerian 2' u kinima.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • LiLu 29.11.2017.

    ideja fenomenlana ali gluma brate ocajna , da su 2 odlicna glumca bila ovo bi bio mega hit

  • miki8787 29.11.2017.

    Gledao sam film i bio mi je odlican.Jedan prikaz buducnosti i virtuoznosti.Cak dok sam ga i gledao zamisljao sam da bi svijet i mogao biti takav uskoro kako je sve krenilo

  • Mark1_1 28.11.2017.

    Stvarno je dobar film, nije zaslužio tako subjektivne kritike. Odmah su ga dočekali na nož samo zato što nije Star Wars ili Star Trek, a nema ništa više rupa u scenariju od određenih nastavaka navedenih. Naravno da ima boljki, ali kreativan je i sasvim je dobra popcorn zabava. Samo neka se nastavi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare