To je to što me zanima!

On želi svoj stari život: Justin je ostavio Jennifer Aniston?

Američki tabloidi pišu kako glumac nije više mogao izdržati pritisak medija koji su ga počeli svakodnevno napadati otkad je s Jennifer. Zbog toga ju je navodno ostavio
Vidi originalni članak

Iako su već svi pričali o tome kako će se Justin Theroux (40) i Jennifer Aniston (43) vjenčati, sada je izgleda došlo do velikog preokreta. Američki tabloidi raspisali su se o tome kako je glumac ostavio bivšu zvijezdu serije 'Prijatelji' i to zato jer želi svoj stari život natrag.

Časopis Star piše kako Justin, iako je bio očaran s Jennifer, sada misli kako oni nisu kompatibilni. Smeta mu pritisak medija koji ga svakodnevno napadaju otkad je s Aniston i želi opet onaj mir koji je imao dok nije bio s njom u vezi.

Neimenovani izvor kazao je kako se želi vratiti starom domu i starom životu. Navodno pati i za starom ljubavi, Heidi Bivens, s kojom je bio 14 godina u vezi. 

- Heidi i Justin još razgovaraju i puni su podrške jedno prema drugom. On misli kako se ona iznimno dostojanstveno ponijela kada je on počeo izlaziti s Jennifer iako je još živio s njom. Nije postala osvetoljubiva ili osvetnički raspoložena, a on joj je sada i priznao kako mu je jako žao zbog toga što joj je napravio - otkrio je izvor i dodao da Justin želi obitelj, ali ne s Aniston.

Osim toga, navodno se Justinu nije svidjelo ni to što Jennifer nije sasvim 'hladna' prema Bradu Pittu.

Par je nedavno počeo živjeti u njenoj vili na Bel Airu, ali to je navodno samo pogoršalo njihov odnos. 

Idi na 24sata

Komentari 72

  • kosarkasica7 11.05.2012.

    Broken hearted girl for life :/

  • NinaBonita007 11.05.2012.

    ona je pre-jaka, pre-poznata i pre-bogata, teško će naći nekog tko joj može parirati. a još je k tome i vrlo simpatična :) ovaj tip će sada završiti s nekom trećerazrednom nepoznatom šmizlom i biti presretan!

  • astra24 11.05.2012.

    nije istina da nema sreće u ljubavi zato što stalno prekida,upravo to i je sreća,bilo bi gore da mora trpiti nekoga radi preživljavanja 40 godina kak mi u Hrvatskoj moramo.teško nam je skupa,a sami bi pokrepali

Komentiraj...
Vidi sve komentare