To je to što me zanima!

Ona ga je koštala braka: Jeff Bezos poveo je curu na turnir

Najduže finale u povijesti Wimbledona koje je trajalo gotovo pet sati pratili su brojni poznati i slavni. Beckhamov najstariji sin s djevojkom je jeo krafne, a glumac Benedict Cumberbatch došao je sa suprugom
Vidi originalni članak

Na nedjeljnom finalu Wimbledona borbu Novaka Đokovića i Rogera Federera iz publike su pratili i brojni pripadnici showbiz svijeta. Tako je najstariji sin umirovljenog nogometaša Davida Beckhama, Brooklyn Beckham (20) s tribina pratio meč u društvo svoje djevojke Hane Cross (22).

Brooklyn je gledao napeti meč, a vrijeme između poena kratio je grickajući krafnu koju je podijelio sa svojom Hanom. Par se na Wimbledonu pojavio modno usklađen, pa je Brooklyn nosio prsluk svjetlo smeđe boje, dok je Hana obukla haljinu iste boje. 

Zanimljiv i napet meč iz publike je pratio i glumac Benedict Cumberbatch (42), najpoznatiji po ulozi detektiva Sherlocka Holmesa u istoimenoj BBC-ovoj seriji. Na Wimbledon je stigao sa svojom suprugom Katherine Jenkins (39).

Ona je blistala u rozoj haljini, a Benedict je obukao plavo odijelo. Uglađeni par navijao je s tribina. S njima je bio i glumac Tom Hiddleston (38), poznat po ulozi u filmu 'Osvetnici' (Avengers).

Na Wimbledonu je u nedjelju stigao i osnivač Amazona, Jeff Bezos (55). S njim je bila njegova djevojka, televizijska voditeljica Lauren Sanchez (49). Bezos je svojoj dragoj cijelo vrijeme nešto šaputao, a ona nije skidala osmijeh s lica. 

Idi na 24sata

Komentari 11

  • Smogovac_2 17.07.2019.

    S tim novcima koje ima mogao je nabaviti bolju od ove silikonizirane stare izraubane babe koja zapravo lovi njegovu lovu ili tip loše vidi. Bar mu nije problem platiti dobrog okulista.

  • medeki 16.07.2019.

    Bezos se usrećio sa ovom izrezanom iz radionice gospona Glumičića.

  • Nadia_1 16.07.2019.

    Ova Lauren ima ogromnu glavu ko Boško Buha

Komentiraj...
Vidi sve komentare