To je to što me zanima!

Ona je prva transrodna glumica sa Zlatnim globusom: 'Latina, tamnoputa, mlada i sa snovima'

Rodriguez se pojavila u prijenosu uživo, koji su kasnije obožavatelji podijelili na društvenim mrežama, u kojem je iskoristila priliku da održi govor i zahvali svima koji su je podupirali u njenoj karijeri i životu
Vidi originalni članak

Američka glumica Michaela Jaé Rodriguez (31) postala je prva transrodna glumica koja je osvojila Zlatni globus u povijesti ceremonije.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ova 31-godišnjakinja nagrađena je za najbolju glumicu u televizijskoj drami za ulogu Blance Rodriguez-Evangeliste u seriji 'Pose', koja je prošle godine završila trećom sezonom. U kategoriji je bila nominirana uz Uzo Adubu (40), Jennifer Aniston (52), Christine Baranski (69) i Elisabeth Moss (39).

- To su vrata koja će otvoriti vrata za još mnogo mladih, talentiranih pojedinaca. Vidjet će da je to i više nego moguće - napisala je glumica na svom Instagram profilu nakon dodjele. Rodriguez se pojavila u prijenosu uživo, koji su kasnije obožavatelji podijelili na društvenim mrežama, u kojem je iskoristila priliku da održi pozdravni govor.

PRIVATNA DODJELA Zlatni globus za najbolji mjuzikl osvojila je 'Priča sa zapadne strane', a za režiju 'Šape pasje'

- Hvala Zlatnim globusima. Ovo je za LGBTQAI, tamnopute, latinoameričke, azijske, mnoge višestruko lijepe dugine boje diljem svijeta. Ovo nije samo za mene - zahvalila se Rodriguez.

Ovo je bila njezina povijesna pobjeda na dodjeli Zlatnih globusa, koja je sinoć održana privatno u hotelu Beverly Hilton u skraćenoj ceremoniji.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • rukavac 11.01.2022.

    dno dna

  • treba treba 11.01.2022.

    a što reći

Komentiraj...
Vidi sve komentare