To je to što me zanima!

Ona ne stari: Carmen Electra pokazala da je još 'seks bomba'

Ni zvijezda serije 'Baywatch' i bivša Playboyeva zečica nije propustila festival Coachella. Carmen je priliku iskoristila da dokaže da je još uvijek u top formi
Vidi originalni članak

Carmen Electra (44) na kalifornijskom festivalu osvanula je u trendi kačkanoj haljini, ispod koje je odjenula badić. Bivša Playboyeva zečica, čini se, nije ostarila niti dana.

Osim što je pokazala besprijekornu liniju, Carmen je svoj mlađahni izgled 'potkrijepila' i umetcima u dugoj, plavoj kosi te choker ogrlicom. 

Zvijezda Baywatcha je na festival došla sa svojim bivšim Tommyjem Leejem, s kojim je bila u vezi 1999. godine. Upravo zbog toga, počelo se šuškati da su bubnjar i model obnovili romansu. Par je viđen kako uživa u koncertima iz prvog reda. 

Electra svoju liniju, otkrila je, održava plesom oko šipke. Prije nekoliko godina, snimila je DVD 'Fit to strip' na kojem podučava pokrete, a čak je i proizvela vlastitu liniju prenosivih šipki za ples. 

Carmen se 2006. rastala od supruga, gitarista Davea Navarra (46) nakon tri godine braka. Nakon toga je se nije povezivalo ni sa kim. 

 

Idi na 24sata

Komentari 83

  • AnonymAnus 20.04.2017.

    Dok je plastike sve je čvrsto na mjestu...

  • Mercedes s klasa 20.04.2017.

    Dojam kvari ova rinčica u nosu. Pa nisi krava

  • Lutak555 19.04.2017.

    Jbg nebitno sta je radila sama sebi.... Da neznam koliko plastike ima ... Dobraaa je sto je je!! A i Vecina bi zena samo da se ima para!! Sve su zene skoro nezadovoljne sama sebi!!! Ako ima male sise ,sto nema vece,ako ima velike ona bi jos vece,ako je debela,treba smrsavit ako je mrsava onda je jos debela!! Noge ovo noge ono! Nos ovakav,nos onakav!!! Hahahahahaha!! Carmen je bomba! Curke bez ljubomore hehehe sve bi vi ovako!😂😂😂😂

Komentiraj...
Vidi sve komentare