To je to što me zanima!

Ona tako to radi: Coco-T utege diže u pink štiklama i gaćicama

Bivša Playboyjeva zečica nedavno je na stranici WhoSay objavila fotografiju na kojoj u žutim gaćicama, sportskom grudnjaku i ružičastim štiklama diže utege u teretani
Vidi originalni članak

U show voditeljice Bethenny Frankel, starleta je stigla u ljubičastoj haljini kojom je naglasila svoje svima već poznate obline. Coco-T (34) ponosno je pokazivala svoju pozamašnu pozadinu zbog koje se svakodnevno znoji u teretani kako bi imala izražene mišiće. Bivša Playboyjeva zečica nedavno je na stranici WhoSay objavila fotografiju na kojoj u žutim gaćicama, sportskom grudnjaku i ružičastim štiklama diže utege. Supruga repera Ice-T-ja trenutačno je stavila sa strane snimanje njihova showa 'Ice Loves Coco' i to zbog nastupa u topless showu 'Peepshow' u Las Vegasu. 

Starleta je i u lipnju prošle godine gostovala kod Bethenny koju je zanimalo je li joj guza prirodna.

- Naravno da je prirodna. Dok sam bila mlađa bila je manja. Ali sad imam 33 godine, normalno je da sam se udebljala i da mi je guza veća - rekla je tada Coco kojoj je voditeljica potom stavila čašu na guzu i natočila si piće dok se pognuta Coco samo ponosno smješkala. 

Coco 'zna znanje': Gledajte i učite kako se pokazuje guza

Idi na 24sata

Komentari 60

  • Štrumpf2007 27.09.2013.

    Ista mama!

  • tajnamoja 24.09.2013.

    Luda je totalno, ali simpa.

  • trixie93 23.09.2013.

    Bože psihijatrije... Njima je stvarno dosadno u životu...

Komentiraj...
Vidi sve komentare