To je to što me zanima!

Onako kako on to zna: Harry rođenje nećaka slavio u pubu

Princ Harry, koji je presretan što je postao stric, sprema zabavu u čast svog nećaka Georgea Alexandera Louisa, a o svemu se konzultirao s Kate i Williamom
Vidi originalni članak

Kad je u ponedjeljak 22. srpnja rođen njegov nećak, princ Harry (28) bio je u pubu u zapadnom dijelu Londona. Službenu vijest da je u kraljevsku obitelj stigla prinova, proslavio je glasnim povicima sa svojim društvom. Veselju nije bilo kraja. 

- Čuli smo da se nešto događa, ali nismo bili sigurni o čemu je riječ. Svi smo bili uzbuđeni zbog dolaska kraljevske bebe i drago nam je da je Harry bio tamo. Rođenje princa društvo je glasno pozdravilo - otkrio je stanovnik tog kraja koji je čuo veselje zbog rođenja sina Kate Middleton (31) i princa Williama (31). 

Princ Harry, koji je presretan što je postao stric, sprema zabavu u čast svog nećaka Georgea Alexandera Louisa, a o svemu se konzultirao s vojvodom i vojvotkinjom od Cambridgea. Oni nemaju ništa protiv toga. 

Kate je sina rodila u ponedjeljak u bolnici St. Mary u Londonu.  Harry je malenog Georgea prvi put vidio ubrzo nakon što je njegov nećak s roditeljima stigao u Kensingtonsku palaču. U srijedu poslijepodne Kate i William sa sinom su otišli u Bucklebury u Berkshireu, gdje žive Kateini roditelji. 

Kraljica Elizabeta (87) napokon je otišla na godišnji odmor koji će provesti u škotskom dvorcu Balmoral. Tamo će biti dva mjeseca. 


Idi na 24sata

Komentari 17

  • beemaja 28.07.2013.

    Harry mi je najveća ljudina od svih članova parazitske kraljevske obitelji!

  • Ahileja 28.07.2013.

    Već ste dosadni s tim prinčevima.

  • tinki vinki_1 28.07.2013.

    nadam se da na zabavu neće zvati tatu i bakicu :-)

Komentiraj...
Vidi sve komentare