To je to što me zanima!

One Direction trijumfirali, ali nisu stigli na dodjelu nagrada

Dečki su pobijedili i u kategoriji 'najviše obožavatelja' jer ih imaju više od Ariane i Justina Biebera. Među dobitnicima su i Katy Perry, Nicki Minaj te Fifth Harmony
Vidi originalni članak

MTV European Music Awards jedna je od najvećih dodjela glazbenih nagrada tijekom godine. Dečki iz benda One Direction pobjednici su večeri jer su nagrade dobili u kategoriji najbolje pop izvedbe, najbolje izvedbe uživo i najboljeg britanskog izvođača. 

Harry Styles (20), Liam Payne (21), Niall Horan (21), Louis Tomlinson (22) i Zayn Malik (21) nisu bili u mogućnosti doći na dodjelu u Glasgow što je vjerojatno teško palo njihovim brojnim obožavateljima kojih imaju više od Ariane Grande (21) i Justina Biebera (20). I u toj kategoriji su odnijeli nagradu. Sve svoje fanove pozdravili su putem video poruke. 

- Jako nam je žao što ne možemo večeras biti s vama. Hvala vam puno na nagradi za najveće obožavatelje  - poručili su dečki. 

Ariana Grande s hitom 'Problem' pobijedila je u rubrici najbolje pjesme i najbolje ženske izvođačice, a Justin Bieber je najbolji muški izvođač. Najbolji novi bend je 5 Seconds of Summer. Među dobitnicima su i Katy Perry, Nicki Minaj te Fifth Harmony.

Listu svih dobitnika možete pogledati OVDJE. 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Marina1204 11.11.2014.

    Bravo !!!

  • tota_1 10.11.2014.

    taj video 'zahvaljivanja' na nagradama je snimljen tri dana prije saznanja pobjednika i opcenito tri dana prije dodjele nagrada...

  • WOMANIZER 10.11.2014.

    nemaš kaj komentirati...

Komentiraj...
Vidi sve komentare