To je to što me zanima!

One su pravi 'komadi': Nakon pedesete nosi se seksi bikini

Atraktivne poznate dame koje su prešle pedesetu ovog su ljeta u fokusu. Utegnute, karizmatične i prekrasne bez problema mogu konkurirati trostruko mlađima
Vidi originalni članak

Khloé Kardashian (33) na Instagramu je objavila fotografiju svoje mame Kris (61) kako snima selfie u bikiniju. Glava reality klana Kardashian - Jenner izgleda sjajno, a na plaži bi bez problema mogla konkurirati slavnim kćerima. Ipak, on nije jedina  zvijezda koja u i u sedmom desetljeću šeće u bikiniju i oduzima dah.

Niša lošije ne drži se ni zvijezda filma 'Sirove strasti'. Sharon Stone ima 59 godina, a nedavnom fotografijom u kupaćem kostimu, koja je nastala za vrijeme odmora u američkoj Montani, napravila je kaos na društvenim mrežama. 

Elizabeth Hurley posljednjih je godina otkrila čari Instagrama, a među motivima koje 52-godišnja Britanka dijeli s pratiteljima, najčešće je njezino isklesano tijelo u kupaćem kostimu za kojim 'sline' muškarci diljem svijeta.

Trend seksi 'teta' iz kategorije 50 plus nije zaobišao ni naše krajeve, a jedna od predstavnica ove kategorije svakako je Lepa Brena 56. Kako pjevačica izgleda bez Photoshopa i filtera nedavno je pokazao njezin sin Viktor, a Brenina fit linija postala je predmetom divljenja.

Neda Ukraden i dalje 'žari i pali'. Pjevačica je nedavno pratitelje iznenadila fotografijom koju je objavila na svom Instagram profilu. Tako je dokazala da se ne srami svog tijela, iako će za mjesec dana navršiti 67 godina.

Idi na 24sata

Komentari 80

  • Tiha Kućanica 31.07.2017.

    Meni je samo žao što smo u HR još uvijek jako siromašni u glavi prije svega... Ili je spika "ah lako njoj kad...." ili niškoristi sponze,; nekako mi se čini da je malo normalnog između.... Npr, ako imaš vremena navečer 60 miin mlatiti po čipsu i 30 min dnevno na gov* na fejsu, a jbg imaš i za 45 min brzog hoda svaki dan. Bez čipsa :)

  • superrbellativ 31.07.2017.

    meni je skroz super kad neko ne krije godine. i, nista cudno, zene sve vise i vise vode racuna o sebi ,mozda nemaju za plasticara ili teretanu,ali osnovne stvari i ne kostaju mnogo,.npr. trcanje, brzo hodanje i sl., je besplatno.zaobilazenje prezderavanja isto dobro dodje ,kao i ne trosenje novca na cigarete .

  • Čavoglavi Hrvat 31.07.2017.

    U drugom clanku ste za 68godisnju zenu napisali "starica". Zasto isti tag ne stavite kada pisete o ovim poznatim "staricama"?

Komentiraj...
Vidi sve komentare