To je to što me zanima!

One su pravi 'komadi': Ovako želimo izgledati s 50 godina

Postoje sretnice koje spadaju u kategoriju žena na kojima se godine jednostavno ne vide. Genetika ili trud, manje je bitno, a sigurno je samo jedno - i nakon pola stoljeća izgledaju sjajno
Vidi originalni članak

One mame uzdahe i u pedesetima, ali do rezultata ne dolaze baš lako. Mnogo truda i odricanja stoji iza njihovih tijela iz snova

Sharon Stone

S 59 godina i ovakvim  tijelom uvijek lijepa glumica bez problema bi mogla posramiti i dvostruko mlađu konkurenciju.

- Vježbam redovito, ali stalno nešto mijenjam - rekla je Stone koja jede dosta mesa, osobito crvenog, a alkohol je za nju strogo zabranjen.

Halle Berry

Što zbog problema s povišenim šećerom, što zbog linije, u prehrani pedesetogodišnje glumice dominiraju proteinski shakeovi. Unosi samo prirodne šećere te pije mnogo tekućine. Vježba svaki dan i to najmanje pola sata. 

Cindy Crawford

Legendarna manekenka fizički je aktivna cijeli život, a svojevremeno je imala i vlastiti program vježbanja. Hrani se zdravo, a omiljena aktivnost joj je vožnja biciklom.

Elizabeth Hurley

Njezin princip je da ide gladna na spavanje. Uvijek. Dakle, ona jede posljednji put u 18 sati i to je pravilo od kojeg ne odstupa. A i tokom dana na njenom meniju su uglavnom žitarice i povrće. Pedesetjednogodišnja Hurley ne podnosi vježbanje, ali dosta vremena provodi u šećući psa.

Elle Macpherson

Nadimak 'Tijelo' opravdala je i u pedesetima.

- Svakog dana najmanje 45 minuta provodim u aktivnim treninzima na otvorenom. Surfam i trčim - rekla je lijepa Australka koja je na alkalnoj dijeti.

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 101

  • Brigita05 26.04.2017.

    Lijepe žene! Može se, uz malo truda i dobre gene, tako izgledati i ako nisi zvijezda. Btw, ne poznam ni jednu ružnu ženu, svaka je lijepa na svoj način, samo su neke odustale od isticanja svoje ljepote, neke je svjesno nose.

  • CologneCroatia 24.04.2017.

    Ti Sharon guli Kapulu,Hale Idi ovcam,Cindy Ti danas počinješ u konzuma radit za 3000 Kune.Onda nebi mahala 100 Posto

  • CologneCroatia 24.04.2017.

    I moja baba bi isto tako izgledala da nije cili život rmbačila.Lako je sa guzicom mahati kad ti je život na Zlatnoj Tacni

Komentiraj...
Vidi sve komentare