To je to što me zanima!

Oni zajedno ne piju kavicu: Zvijezde koje se ne podnose

NISU NAJBOLJI 'FRENDOVI' Jedni su javno izrekli što misle o nekim kolegama i kolegicama iz show business, a o okršajima drugih samo se nagađa
Vidi originalni članak

Ovo su zvijezde koje se međusobno ne podnose:

Nicki Minaj i Mariah Carey

Dok su surađivale na snimanju showa 'American Idol', dvije glazbenice neprestano su se podbadale. Nicki navodno nije mogla podnijeti ponašanje Mariah koja se držala poput dive, dok je Carey zahtijevala određeno poštovanje koje Nicki nije pokazivala. 

Christina Aguilera i Kelly Osbourne

Ove dvije slavne dame vole si međusobno govoriti da su debele. Svaki put kad bi jedna od njih nabacila koju kilu, ova druga bi joj odmah prilijepila 'kompliment'. 

Taylor Swift i Katy Perry

Prvo je Taylor svoju pjesmu 'Bad Blood' posvetila Katy, a kada je ova čula za to, uzvratila je udarac i usporedila pjevačicu s Reginom George iz filma 'Mean Girls'. 

Kim Kardashian i Paris Hilton

Paris je bila vladarica crvenog tepiha i žutog tiska, a Kim je  bila njezin potrčko. No Kardashianka je odlučila izaći iz njene sjene i 'pustila' je svoj seks video koji joj je donio neviđenu slavu, a Paris je pala u zaborav. Njih dvije nisu pričale godinama, a navodno su tek prošlog Božića zakopale ratnu sjekiru.

Orlando Bloom i Justin Bieber

Sve je započelo kada se Justin počeo družiti s Mirandom Kerr, bivšom suprugom Orlanda Blooma. Ovaj je poludio kada je saznao za novo prijateljstvo pa je počeo izlaziti sa Selenom Gomez. Sve je kulminiralo kada su se sreli u restoranu gdje su se obračunali šakama.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • Terranova 19.07.2017.

    A kao da njima te trzavice tesko padaju, ionako imaju para ko blata😏😎

  • 19.07.2017.

    da je kim i paris ostavit same potukle bi se:)))))))

  • Judita👥 19.07.2017.

    hehe kava , na kavu idu i oni kaj se ne podnose:)

Komentiraj...
Vidi sve komentare