To je to što me zanima!

Opa, kladionice njuše senzaciju! Let 3 je šesti na listi favorita po glasovima publike 'Eurosonga'

U dva dana strmoglavio se koeficijent na pobjedu hrvatskih predstavnika na pjesmi Eurovizije - sa 150 pao je na svega 67, a još bolje stoji Let 3 ako se gledaju samo koeficijenti za pobjedu po glasovima publike
Vidi originalni članak

Već vidimo scene sutra navečer iz Liverpoola: "And Twelve points goes toooooo -  Croatia!"

Ali dobro... Stavimo navijačke strasti po strani i držimo se - matematike. Najveći eksperti za Eurosong trebale  bi biti  kladionice jer njima je klađenje na sve, pa i na najbolju pjesmu Eurovizije, čisti biznis i zarada.

Dakle, oni bi trebali biti "hladni" i mjerodavni kad su procjene izgleda natjecatelja u pitanju. E, pa kladionice na Otoku su prije samo dva dana davale koeficijent preko 150 na pobjedu Hrvatske, a 48 sati kasnije, u predvečerje natjecanje u Liverpoolu, koeficijent na pobjedu Hrvatske kreće se oko brojke 67.

Za ilustraciju, da ste uplatili prije dva dana euro, u slučaju pobjede Leta 3, odnijeli biste 150 puta veći ulog. A sad biste za isti rasplet dobili svega 67 eura i Let 3 je prema tome na rubu Top 10, danas poslijepodne preskočili su Armeniju i trenutačno su 11. ili na listi za ukupnu pobjedu. 

Nisu to jedine dobre vijesti što se bookmakera tiče. Naime, prema euroviisonworldu hrvatski su predstavnici na rubu "Big five", odnosno pet najvećih favorita cijeloga natjecanja ako se računaju samo glasovi publike! Let 3 na toj listi je fantastičan šesti, iza Finske (Käärija - Cha Cha Cha), Švedske (Loreen - Tattoo), Ukrajine (Tvorchi - Heart of Steel), Norveške (Alessandra - Queen of Kings) i Izraela (Noa Kirel - Unicorn). Koeficijent je tu između 26 i 51, ovisno o kladioničarskoj kući. 

Prilično sigurnim smatraju da će Hrvatska biti u Top 15 (koeficijent 1,48), prilično vjerojatnim da bismo trebali biti u Top 10 ukupno (koeficijent 2,38), a na Balkanu Mama ŠČ stoji puno bolje od srpskog predstavnika, koeficijent je oko 2,3 i tu smo otprilike izjednačeni sa Slovenijom. 

Idi na 24sata

Komentari 31

  • DDlojzek1967 12.05.2023.

    Pa Letovci vode racuna s kim se druže i vjerujem da se s ovima iz zlocinacke ne bi pristali sastati.

  • tri srca 12.05.2023.

    Želim da budu prvi,ŠČ

  • pocetnik 12.05.2023.

    stavi neku pozamasnu sumu na te favorite, i obogati se...ispod dvadesetog mjesta nece biti...

Komentiraj...
Vidi sve komentare