To je to što me zanima!

Opako: George Clooney ocrnio svog prijatelja pred kamerama

Iako svađa između voditelja talk showa Jimmyja Kimmela i Matta Damona traje već 13 godina, ovaj put je bod u svađi ipak otišao voditelju uz veliku pomoć glumca i redatelja Georgea Clooneyja
Vidi originalni članak

George Clooney udružio se s Jimmyjem Kimmelom kako bi komično 'popljuvao' svojeg prijatelja i kolegu, Matta Damona. Za one koji prate situaciju s Damonom i Kimmelom, u pitanju je kavga koja traje već 13 godina.

Voditelj kasno noćne emisije je tada napravio šaljivi komentar o tome kako je izbacio Damona iz epizode jer nije bilo vremena. Taj vic se ponavlja već trinaest godina, u svakoj prilici u kojoj Kimmel uspije 'uvrijediti' Damona.

Jasno, niti Damon ne ostaje dužan pa mu uzvraća sličnim komentarima posvuda. No ovaj put je ipak bod otišao Clooneyju i Kimmelu, jer je ovo uvreda od koje se teško oporavlja.

- Unajmili smo Damona za film zato što nismo mogli priuštiti Brada Pitta - rekao je redatelj nadolazećeg 'Suburbicona'

No stvari su se malo preokrenule kada se iznenada pojavio Matt Damon i krenuo se braniti.

Pogledajte video

'Suburbicon' je mirna, idilična prigradska zajednica s pristupačnim kućama i urednim travnjacima. Jedno savršeno mjesto za podizanje obitelji, a u ljeto 1959. godine obitelj Lodge je upravo to učinila. Ali mirna vanjština skriva uznemirujuću stvarnost. Mirna
atmosfera zapravo prikriva uznemiravajuću istinu satkanu od izdaje, prevare i nasilja.

Režije filma prihvatio se George Clooney, a glavne uloge preuzeli su Matt Damon, Julianne Moore, Noah Jupe te Oscar Isaac, a film u sva bolja kina dolazi 16. studenog, u distribuciji Blitz Filma.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • beebee 27.10.2017.

    Ovaj Đorđe kao da je djed postao nedavno, a ne otac

  • Linz 26.10.2017.

    Malkice se Clooney ofuc'o ............................ izgleda mi k'o Pantelija iz " Maratonaca" !!!

  • Wilma_1 26.10.2017.

    što je đorđe ostario

Komentiraj...
Vidi sve komentare