To je to što me zanima!

Operna i dance zvijezda 90-ih u 'Masterchefu': Žiriju više neću dopustiti nijednu primjedbu!

Nekada je bio veliko lice hrvatske estrade, ponajviše devedesetih kada je snimio pjesmu 'Papageno' u duetu s Nikitom. Kasnije je jednostavno 'nestao' sa scene, a sad kuha u popularnom gastro showu
Vidi originalni članak

Četvrta epizoda 'Masterchefa' donijela je i poznato lice, naime u njoj se pojavio Neven Paleček Papageno (53) operni pjevač i nekadašnja hrvatska dance zvijezda.

Nakon što je pripremio svoje jelo i prezentirao ga chefovima, Tomljanović ga je upitao želi li pregaču, a Papageno je zadovoljno rekao da želi te tako prošao u drugi krug.

ŽIVOT POSLIJE ESTRADE Papageno: 'Opera je bila moj san, a dance je eksperiment...'

Nekada je bio veliko lice hrvatske estrade, ponajviše devedesetih kada je snimio pjesmu Papageno u duetu s Nikitom. Kasnije je jednostavno 'nestao' sa scene.

-  Prestao sam baviti se estradom kad su me druge stvari zaokupile, kao npr. jedrenje. Međutim, i dalje sam u kontaktu s kolegama sa scene, naravno i s Nikitom - ispričao je svojevremeno za 24 sata Papageno.

U javnosti se opet pojavio 2013., ali ne zbog povratka na estradu nego zbog privatne drame koju je proživljavao. Živi zid ga je pokušavao spasiti od policijske deložacije iz stana na zagrebačkoj Šalati, u čemu ipak nisu uspjeli. Bila je to prava drama tijekom koje je Papagenu pozlilo, pa ga je Hitna pomoć odvezla u bolnicu.

'MASTERCHEF' Tinejdžerica oduševila strogi žiri svojim jelom, a priliku u kuhinji traži i operni pjevač Nenad

- Što se tiče stana na Šalati, u ovom trenu je i dalje u vlasništvu stanara na štetu nas originalnih vlasnika, takav nepravedan zakon izglasan je 1997. jer su političari i elita koji su ga izglasali i sami većinom živjeli u takvim stanovima - rekao je pjevač.

POGLEDAJTE I EPIZODU KUHARSKOG BOOTCAMPA: 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • PsihoGinekolog® 24.09.2021.

    Još jedan koji misli da zna kuhati samo zato jer ima 150 kila...

  • bree77 24.09.2021.

    dance zvijezda sa jednom pjesmom,ludilo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare