To je to što me zanima!

Opet izaziva: Soraja napućila usnice i 'servirala' gole grudi

Playboyjeva zečica na Facebooku je objavila fotografije na kojima pozira u sportskom izdanju. Otkopčala je gornji dio trenirke i fanovima pokazala goli trbuščić
Vidi originalni članak

Nakon brojnih golišavih fotografija kojima svakodnevno 'časti' obožavatelje na Facebooku, starleta je na toj društvenoj mreži osvanula u sportskom izdanju.

Tek što su njezini fanovi pomislili kako se 'smirila' nakon fotografija s ljetovanja na kojima pozira zakopčana do grla tijekom posjeta džamiji, Soraja ih je ponovno iznenadila.

Bivša stanarka 'Big Brothera' napućenih je usnica pozirala u trenirci čiji je gornji dio otkopčala pa su u prvom planu njezine silikonske grudi i goli trbuščić.

Čini se da se Playboyjeva zečica na odmoru malo opustila i 'nabacila' koji kilogram. Ljeto je provela u Španjolskoj gdje se kupala, sunčala i tulumarila na Ibizi. Pohvalila se kako je upoznala Paris Hilton i objavila nekoliko golišavih fotografija bez obrađivanja u photoshopu.

Idi na 24sata

Komentari 149

  • PepicaBelicka 03.11.2012.

    komentar na naslov nives me kopira soraja kaže a ja kažem da soraja treba još kruha da pojede da ima ono sve što ima drpićka pre svega lice 1 0 za drpić sise 2 0 drpić guzu imaju i jedna i druga a noge soraja vrhunske niti drpić nema loše samo kraće i na kraju drpićka ima ženstvenost i sexsipil koji muškobanjasta soraja neće nikada imati

  • Ivana27_1 11.09.2012.

    nebitno skroz...

  • Sweat devil 27 11.09.2012.

    i ova smara

Komentiraj...
Vidi sve komentare