To je to što me zanima!

Opet je pozirala bez grudnjaka: Polugola Seve reklamira album

Kada su procurile gole fotografije na kojima je navodno Severina, nazvala je Tomicu i rekla mu da ih stavi na omot CD-a jer će se bolje prodavati. Iako se činilo kao šala, uskoro će otkriti drži li se i dalje te odluke
Vidi originalni članak

Severina (46) već danima najavljuje novi album koji uskoro izlazi, a danas je objavila i fotografiju kojom je poručila da još 'broji sitno'. Pjevačica na tim fotografijama ima minimalno odjeće. Gole grudi prekrila je žutim kaputom, a na sebi je još imala samostojeće čarape i crne gaćice. 

Kada su krajem kolovoza prošle godine procurile gole fotografije na kojima je navodno Severina, najprije je šutjela i nije se oglašavala povodom toga, a onda se predomislila i progovorila. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Kad su izašle ove slike mene k’o od majke rođene u pozi Rembrandtovih lipotica, odmah sam nazvala Tomicu i rekla mu da te fotke lipo stavi na omot CD-a jer da će se ima bit puno bolje prodavat od ovih naših obučenih. Obučena ili gola, baš sam dobra ženska - ispričala je Seve u studenom za Appeal, magazin o estetici.

Iako se ova izjava činila kao šala, za šest dana Severina će otkriti drži li se i dalje odluke da će fotografije gdje je 'k'o od majke rođena' staviti na omot CD-a. Ili će se pak držati nedavno objavljenih fotografija u kaputu i bez grudnjaka.

Idi na 24sata

Komentari 120

  • Magija_1 27.01.2019.

    Ajda dajte ljudi, samo negativni komentari. Ja ju osobno baš ne volim, Al tko sam ja da joj sudim. Uglavnom, mlađa sam od nje par godina i mogu reći da ona u svakom pogledu bolje fizički izgleda, zato👍

  • mentalist1 27.01.2019.

    Fuj

  • Fajlpz 26.01.2019.

    O evo neveste, malo joj vise.

Komentiraj...
Vidi sve komentare