To je to što me zanima!

Opet je tuže zbog krađe: Lady GaGa je plagirala singl iz '99?

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Rebecca Francescatti optužila je pjevačicu da je njezin hit 'Judas' s albuma 'Born This Way' kopija njezine pjesme 'Juda' iz 1999. godine. Tuži je zbog plagiranja
Vidi originalni članak

Pjevačica Rebecca Francescatti tužila je Lady GaGu zbog plagiranja. Rebecca tvrdi da je posljednji hit kontroverzne pjevačice 'Judas', koji se nalazi na njezinom novom albumu 'Born This Way', kopija njezine pjesme 'Juda' iz 1999. godine. Uvjerena je da je pjesma do Lady GaGe došla zbog Briana Gaynera, njezinog bivšeg basista, koji sada radi za tvrtku koja je napisala većinu njezinih pjesama za album 'Born This Way'.

- Iako su pjesme različitih stilova, kompozicija je ista, a i refren ima istu melodiju - rekao je Rebeccin odvjetnik Chris Niro.

Rebecca želi dobiti priznanje da je i ona jedna od autora pjesme, a navodno traži i određeni udio u zaradi.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • LadygagafanfourewaGermanotta 08.08.2011.

    kad je skužila ova rebeka da i gaga ima pjesmu judas ( nisu ni 100% slične rebeka kaže JUDA JUDA a gaga JUDAS JUDAS ) i tužila ju je kad gaga leži na velkim parama...

  • opera 08.08.2011.

    Pjesme uopce nisu iste,jedino sto je isto je ime Juda! A sta se tice plagijata,zasto nitko nije vec napisao da je Sevina pjesma Brad Pitt plagijat pjesme Stereo love? Oni koji ne znaju nek si upisu na you tube!

  • žega 08.08.2011.

    o boze okreni ih na pravi put da ne završe u sapunu a kako su pošle sigura će tamo

Komentiraj...
Vidi sve komentare