To je to što me zanima!

Opet kritiziraju princa Harryja: 'Nije pjevao himnu, kakvo nepoštovanje prema kraljici'

Unatoč tome, neki su ipak stali u obranu Harryju navodeći da je jedva susprezao suze, no drugi smatraju da je ovakvim postupkom 'pokazao nepoštovanje' prema pokojnoj baki
Vidi originalni članak

Princ Harry (38) i supruga Meghan Markle (41) prisustvovali su sprovodu njegove bake, kraljice Elizabete II., a nakon svečanog ispraćaja u Westminsterskoj opatiji na Twitteru su ih prozvali da nisu pjevali himnu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Okupljeni su pjevali himnu 'Bože čuvaj Kralja', a kamera je u tom trenutku prikazala kraljevsku obitelj među kojom su bili Harry i Meghan. Mnogi su promatrali i analizirali ponašanje kraljevskog para, a zbog jednog dijela iz prijenosa su zaključili da nisu pjevali himnu.

- Je li do mene ili Harry i Meghan nisu pjevali himnu? - upitao je korisnik na Twitteru.

- Ne mogu biti jedini koji je primijetio da Harry nije pjevao nacionalnu himnu - neki su od komentara.

Unatoč tome, neki su ipak stali u obranu Harryja navodeći da je jedva susprezao suze, no drugi smatraju da je ovakvim postupkom 'pokazao nepoštovanje' prema pokojnoj baki. 

Prema drugim komentarima nacionalnu himnu nije pjevao ni kralj Charles, a snimke s državnog pogreba kraljice šire se društvenim mrežama.

- Ni kralj Charles, ni princ Harry nisu pjevali nacionalnu himnu... apsolutno sramotno i bez poštovanja prema njezinom veličanstvu - pisali su u komentarima.

Ubrzo su neki stali Charlesu u obranu tvrdeći da nema smisla da sam sebi pjeva himnu, a zatim su neki opravdali i Harryja komentirajući da nema potrebe da ga stalno toliko kritiziraju.

- Za zemlju koja navodno ne mari za Harryja, svi sigurno provodite puno vremena buljeći u njega.. Zašto se ne usredotočite na svoju kraljicu? - pisali su neki.

LJUBAV IZ DJETINJSTVA Elizabeta od 13. godine nije ni pogledala drugog muškarca, sviđao joj se jedino Philip...

- Pjevali su, sasvim je očito ako bolje pogledate. Samo što nisu širom otvorili usta. Kritiziraj kad se mora kritizirati - objasnili su drugi.

POGLEDAJTE VIDEO: SPROVOD UŽIVO

Idi na 24sata

Komentari 31

  • Ivoivic3 13.10.2022.

    Nije lako kad ti baka umre , kao da ti je dusa otisla

  • sikipiki 20.09.2022.

    Harry ovo, Harry ono, jedan je Dirty Harry!

  • nocna mora 19.09.2022.

    Tako me zaboli.

Komentiraj...
Vidi sve komentare