To je to što me zanima!

Opet prekršila pravila: Meghan je trebala držati sina u rukama

Na službenom fotografiranju nisu otkrili njegovo ime te su prekršili nekoliko pravila kraljevskog protokola kod pokazivanja njihove prvog djeteta
Vidi originalni članak

Princ Harry (34) izgledao je kao najponosniji tata na svijetu dok je javnosti sa suprugom Meghan Markle (37) prvi put pokazao njihovog sina. Na službenom fotografiranju nisu otkrili njegovo ime te su prekršili nekoliko pravila kraljevskog protokola kod pokazivanja njihove prvog djeteta.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Imam dva najbolja muškarca na svijetu - rekla je vojvotkinja od Sussexa dok je pozirala s Harryjem. Prvo pravilo koje su prekršili je to da svako dijete pri prvom pokazivanju javnosti drži majka, a ne otac djeteta kao što je to napravio princ Harry.

Da se nisu držali tradicije pokazuje i to što prvo fotografiranje nisu htjeli imati ispred bolnice, nego su se fotografirali u dvorcu Windsor i to par dana nakon poroda, što kod Kate Middleton (37) i princeze Dijane (36).

Također, Meghan je pozirala u haljini bez rukava te tako pokazala ramena, što inače nije 'praksa' u kraljevskoj obitelji. 

- Čaroban je i presretna sam, ima najslađi temperament, jako je miran, bili su to posebni dani - komentirala je Meghan dok je držala svog supruga za ruku. 

NEPREPOZNATLJIVA HUREM: Nekad prekrasna glumica danas izgleda kao plastična lutka

Idi na 24sata

Komentari 4

  • 09.05.2019.

    Mozda je zena imala carski pa nije mogla drzati dijete....

  • 08.05.2019.

    Pravila su da se krse.. a ako su ih preksili tko kaze da nisu smjeli.. meni je to glupost a samim cinom da sinu nece dati tizulu pokazali su da su obicni ljudi koji zele svoj zivot..

  • Butterfly_1 08.05.2019.

    Namjerno krsi protokole kako bi svu paznju usmjerila k sebi i kako bi se osjecala bitno. A ustvari je iritantna do bola

Komentiraj...
Vidi sve komentare