To je to što me zanima!

Opet promjene: Na HRT-u se ukida emisija 'Pola ure kulture'

Prekid emisije ne znači da će voditeljica Kamenski otići s HRT-a, već će kao back-urednica i programska savjetnica surađivati u novoj emisiji pod nazivom 'Kultura s nogu'
Vidi originalni članak

Kultna emisija 'Pola ure kulture' više se, nakon 24 godine, neće prikazivati. Kako su nam potvrdili s HRT-a, programsko vodstvo prihvatilo je prijedlog dugogodišnje urednice i voditeljice emisije Branke Kamenski da se početkom siječnja 2019. program kulture zamijeni novom emisijom 'Kultura s nogu'. 

Emisiju će voditi Dražen Ilinčić, a prekid emisije ne znači da će Kamenski otići s HRT-a. Ona će također surađivati u novoj emisiji, i to kao back-urednice i programske savjetnice.

NAKON 31 GODINE Vukov Colić: S HRT-a odlazim čistog obraza i bez otpremnine

- Posrijedi je novi, moderan format i koncept emisije u kojoj će se, u 30 minuta, na zanimljiv i zabavan način, u dinamičnim razgovorima s gostima obrađivati ne samo aktualne i relevantne teme s područja kulture nego i iz drugih područja, a u sklopu emisije će biti i prilog o tjednom kulturnom pregledu. Uz Dražena Ilinčića suvoditelj će biti mladi glumac zagrebačkog HNK Ivan Colarić - rekli su nam s HRT-a.

Horoskop za predbožićni vikend: Rakove očekuje sretna vijest u nedjelju, a Jarci će se napokon izvući iz teškog razdoblja

Idi na 24sata

Komentari 15

  • mily 24.12.2018.

    pola ure kulture? ma i pola ure je previše, kad je u pitanju kultura, na žalost

  • Car Mrgud Vazdacenzurirani 21.12.2018.

    rvatima kulture ne treba... tu je upakirano kojekakovo proturvacko zlo... možda i sam sotona...rvatima treba Mir i dobro, prijenosi misa iz svih župa, drvljenje o partizanima i usrašama, reprize Gardijade te Sedme noći...kaka crna kultuura...i to još cijelih po ure...?

  • 28.08.1993.<3 21.12.2018.

    Uz ovu emisiju se najlakse zaspi

Komentiraj...
Vidi sve komentare