Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
17 komentara

Vukov Colić: S HRT-a odlazim čistog obraza i bez otpremnine

Nisam imala namjeru otići s HTV-a. S radošću ustajem, vodim jutarnje programe na radiju i televiziji. No, zadnjih se mjeseci stres počeo odražavati na zdravlje pa sam morala nešto promijeniti, rekla je Vukov Colić

Nespes
Foto: Grgur Zucko/PIXSELL
17 komentara

Jedna od najpoznatijih hrvatskih televizijskih i radijskih voditeljica prošlog tjedna je dala do znanja kako odlazi s Prisavlja na kojem je radila više od 30 godina i izazvala lavinu komentara i upita. U razgovoru za Novi list, Karmela Vukov Colić (50) napokon je otkrila priču koja se krije iza odlaska s HRT-a. 

U OPROŠTAJNOJ EMISIJI Karmela zatekla Fodora: Neću buket, to je kao 'in memoriam'

- Nisam imala namjeru otići s HTV-a. Da se razumijemo - ja volim svoj posao. S radošću ustajem, vodim jutarnje programe na radiju i televiziji. No, zadnjih se mjeseci stres počeo odražavati na zdravlje pa sam morala nešto promijeniti - krenula je priču Vukov Colić te nadodala kako je prijedlog o tome da bude vanjski suradnik prvo iznijela glavnom ravnatelju HRT-a, Kazimiru Bačiću (57) i ravnatelju RJ Poslovanje, Mislavu Stipiću (48).  

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

- Predložila sam da dogovorimo neki paušalni iznos koji će biti manji od moje plaće, a time kući i povoljniji. Rekli su da će mi se javiti. Nisu. Pametnome dosta - nastavila je voditeljica kojoj nije jasno zbog čega je njezin prijedlog odbijen, točnije ignoriran. 

- Kako bi pokrili sve što sam radila, morat će angažirati barem troje ljudi. Još manje razumijem hajku koja je, kao neka odmazda, potom krenula. S HRT-a odlazim čistog obraza, sa zadnjom plaćom potpuno jednakom onoj prvoj, prije 16 godina, i bez i jedne kune otpremnine - objasnila je te napomenula kako su je urednici nekih emisija, no ne i emisije 'Dobro jutro, Hrvatska', planirali zadržati kao vanjsku suradnicu.

'ORGANIZAM KAŽE DOSTA' Karmela: Otišla sam s HRT-a zbog zdravlja, nije bila namjera

Koja je razlika između nje i Saše Sušeca, Davora Dretara i Željke Ogreste koji su također otišli pa opet snimali emisije u programima HRT-a kao vanjski suradnici? Pita se i sama Vukov Colić kojoj je i dalje teško se priviknuti na to da je njezinoj karijeri na HRT-u došao kraj. 

Dubrovnik: Karmela Vukov Colić prezentirala talijanske kulinarske delicije | Autor: Grgo Jelavic/PIXSELL Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL

- HRT je moja kuća i teško se trenutačno mogu zamisliti na bilo kojoj drugoj televiziji. Možda kad emocije splasnu... Mada, zadnjih je godina teško gledati i slušati tolike pokude na njen račun, na žalost, mnoge izgovorene i s pravom. Još uvijek naivno vjerujem da HRT može i mora biti najjača medijska sila u državi - rekla je voditeljica.

Televiziju će za neko vrijeme zamijeniti pisanje i kuhanje zbog kojeg je pokrenula blog Ciao, Karmela te koji trenutno ima osam tisuća pretplatnika. 

VIDI OVO! Meghan opet postavlja trendove: Ovo su njezine najbolje modne kombinacije 2018. godine.

Naši partneri pišu
Message