To je to što me zanima!

Opet se razgolitila: Karleuša je ovaj put 'zaboravila' na gaćice

Pjevačica je poznata po oblačenju oskudnih komada robe te je ovaj put objavila video u minijaturnoj suknji i dugim čizmama, ali je njezinim pratiteljima na Instagramu jedan od detalja zapeo za oko
Vidi originalni članak

Srpska pjevačica Jelena Karleuša (41) vratila se punom parom na scenu. Koncerte ima diljem regije, a pratitelje na društvenim mrežama voli 'počastiti' fotografijama i videima u provokativnom izdanju.

Pjevačica je poznata po oblačenju oskudnih komada robe te je ovaj put objavila video u minijaturnoj suknji i dugim čizmama, ali je njezinim pratiteljima na Instagramu jedan od detalja zapeo za oko. Naime, Karleuša sada nije nosila donje rublje. Video su u kratkom roku pregledali više od 200 tisuća puta.

KOŠTAJU 2.000 KUNA Gazi po dolarima: Karleuša u neon štiklama prošetala binom

Njezini pratitelji često ju počaste komentarima ispod njezinih objava. Uvijek ima onih pohvalnih, ali i onih koji uznemire Jelenu. 

- Ne mogu vidjeti hejtere. Možda je u vašem malom mjestu ovo šokantno, ali ja ne živim tu, ja nisam vi i moj život je nešto što vi možda nikada i ne ćete razumjeti. Međutim, kad je već tako, idite pratite nekog drugog. Gnjavite sa svojim malograđanskim primitivnim stavom koji mene ne će promijeniti, niti usporiti - napisala je Jelena u opis jedne od objavljenih fotografija.

Karleuša je trenutno u središtu skandala zbog suđenja s  bosanskohercegovačkim nogometašem Ognjenom Vranješom (29) zbog kleveta i laži proizašlih iz njihove afere. Nedavno se zbog njihove veze nogometaš razveo od supruge Danijele, koja mu prevaru nije oprostila.

Do sada nije bilo poznato je li Karleuša stvarno razlog zbog kojeg je Vranješ zatražio rastavu, ali iz srpskih je medija potvrđeno da su se nesuglasice pojačale nakon što su u javnost 'procurile' eksplicitne fotografije, snimke i poruke koje je Jelena navodno slala Vranješu s kojim se potajno viđala mjesecima. 

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

SLOMIO SE PRED KAMERAMA: Princ Harry zaplakao zbog Meghan, nije mogao izdržati

Idi na 24sata

Komentari 6

  • _Varešak_ 18.10.2019.

    Pusti gaćice, davno je ona zaboravila nešto mnogo važnije od gaćurina

  • denderi 1 18.10.2019.

    hodajuća silikonka ..ni majka nju nije prepoznala ..

  • MINI-sun 17.10.2019.

    To bi bila pretpostavljam,udarna vjest dana...zbilja interesantno...niste li se upitali?! Mozda su gospodi markirane gacice nedostupne...na pranju...i susilu...molim sutra nastavak ove price...hvala!

Komentiraj...
Vidi sve komentare