Show

Komentari 28

Gazi po dolarima: Karleuša u neon štiklama prošetala binom

Gazi po dolarima: Karleuša u neon štiklama prošetala binom

Cipele potpisuje dizajnerica Jennifer Le, a mogu ih naručiti samo članovi kluba njezinog brenda. Peta nije uobičajena već je u znaku dolara, a obožavatelji su joj dijelili komplimente

Pjevačica Jelena Karleuša (41) vratila se punom parom na scenu. Koncerte ima diljem regije, a usput i snima novu sezonu glazbenog showa 'Zvezde Granda'. U srijedu je nastupala u jednom noćnom klubu u Beogradu, a prije tog je snimala epizodu u neobičnoj kombinaciji koju je dokumentirala na društvenim mrežama. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Odjenula je neon kožnu, usku haljinu, a sve ostalo je bilo u tom tonu. Usne u istoj boji, kao i štikle. 

Cipele potpisuje dizajnerica Jennifer Le, a mogu ih naručiti samo članovi kluba njezinog brenda. Peta nije uobičajena već je u znaku dolara. Obožavatelji su joj dijelili komplimente, što zbog izbora cipela, što zbog nje same. 

- Ženo, ti si dokaz da drukčiji i originalniji uspijevaju. I nakon mnogih problema moraš ustati i ići naprijed. Ti si na Balkanu uspjela postići nešto i zbog toga su ljubomorni - fanovi su hvalili pjevačicu.

Jelena je nedavno bila na rođendanu kolegice iz showa Ane Bekute (60), a da se dobro zabavila dokazuju priče i objave na društvenim mrežama. 

- Te noći je trebalo osmijeha i radosti i bilo je na pretek zahvaljujući tvojoj dobroj energiji. Hvala ti - napisala je Ana Jeleni nakon rođendana. 

POGLEDAJTE VIDEO:

 

Najčitaniji članci