To je to što me zanima!

Opet svađa: Madonna želi djecu u New Yorku, Guy ne

Guy je šokiran valjanjem po krevetu bivše supruge s manekenom. Navodno je u Americi iznajmio stan u susjedstvu kako bi bio bliže djeci
Vidi originalni članak

Madonna (50) i bivši suprug Guy Ritchie (40) ponovno se svađaju. Iako su se prilikom potpisivanja razvoda dogovorili kako će sinovi Rocco (8) i David (3) pripasti njemu, a kći Lourdes (14) majci, pjevačica je prekršila dogovor i pronašla im škole u New Yorku. Djeca su već mjesec dana kod nje u Americi pa je Guy navodno iznajmio stan u susjedstvu kako bi bio bliže njima.
- Madonna i Guy su riješili problem i dogovorili se oko djece - rekao je prije dva dana pjevačičin glasnogovornik. No redatelj ne odustaje. Želi djecu upisati u londonske škole jer smatra da je tamo najbolje obrazovanje.
- Guy ne želi da se obitelj razdvaja na dva kontinenta. To je sramota - kaže John, Guyev otac. Madonna je pobjesnila jer tvrdi kako je bit razvoda bio u dogovoru da djeca budu u SAD-u. Guy se uzrujao zbog njezina ljubljenja s Jesusom (22) jer ne želi da je djeca gledaju s drugim.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • mrljica 15.02.2009.

    jadna ta dica :(

  • johntaylor 15.02.2009.

    Prevod; Guy f....of, you got marreid with Madonna just cause of fame and wealth, you English bastard

  • johntaylor 15.02.2009.

    Daj Gaj usuti se smradu, ozenio si se samo zbog njene popularnosti i love, a ne jer je volis, engleski izrode

Komentiraj...
Vidi sve komentare