To je to što me zanima!

Opet uštrcava botoks? Nicole izgleda poput voštane figure

Zategnuti izgled Nicole Kidman posljednjih je godina često bio meta brojnih komentara. Činilo se da glumica na premijeri filma jedva miče mišiće lica
Vidi originalni članak

Australska glumica blistala je na premijeri filma 'Hemingway&Gellhorn' u  šljokičastoj Ralph Lauren haljini dubokog dekoltea koja joj je otkrila gola leđa. No u prvom planu bio je njezin porculanski ten. Tijekom poziranja na crvenom tepihu činilo se kao da glumica jedva miče mišiće lica. Čini se da je Nicole prije dolaska u Cannes ponovno posegnula za injekcijama botoksa iako je tvrdila da ga više ne koristi jer joj se nije svidio rezultat.

Njen zategnuti izgled posljednjih godina često je bio meta brojnih komentara.

- Pokušala sam napraviti mnogo stvari, ali većina njih ne pomaže. Pokušala sam i s botoksom, ali mi se nije svidjelo kako je moje lice poslije izgledalo. Sada ga više ne koristim i ponovno mogu micati svoje čelo - izjavila je glumica jednom prilikom nakon što je godinama uvjeravala javnost da je potpuno prirodna. 

Prije četiri godine jedan je estetski kirurg na na medicinskoj konferenciji izjavio da je glumica toliko pretjerala s botoksom da je industriji priskrbila lošu reputaciju.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • darek5cro 27.05.2012.

    Kaj je previše ni s kruhom nije dobro

  • zmaja- 27.05.2012.

    Novinska pretjerivanja...uzmu nekoga na zub i opleti, žena izgleda zategnuto ali da je to tako strašno....

  • mila 19 27.05.2012.

    izgleda mi kao zloćesta maćeha u bajci o pepeljugi..ha ha ha

Komentiraj...
Vidi sve komentare