To je to što me zanima!

'Igra malog tigra': Propali dejt otvorio Vukovar Film Festival

Kratki film Jasne Nanut 'Igra malog tigra' oduševio je publiku i kritiku na Vukovar Film Festivalu. Najviše je iznenadila voditeljica Ana Stunić koja, kažu, odlilčno funkcionira i kao glumica
Vidi originalni članak

Volim film i kazalište. Rado se odazovem pozivima redatelja, mada će mi gluma uvijek biti samo hobi, kaže Ana Stunić (34).

Ovogodišnji Vukovar Film Festival otvoren je filmom 'Igra malog tigra' redateljice Jasne Nanut (41), u kojemu voditeljica igra s Krešimirom Mikićem (42).

To je njihova treća suradnja. Dosad su igrali u 'Volim te' i 'Teleport Zovko'. U 'Volim te' Ana je glumila otmjenu escort damu, dok u ovom filmu, kaže, nema seksi scena.

- Slučajno smo zajedno u svim projektima. Uvijek mi je pomagao bogatim iskustvom - kaže Ana. 

Kratki film Jasne Nanut oduševio je kritičare, kao i gluma voditeljice. Nanut je početkom godine diplomirala režiju na akademiji, a sada priprema svoj prvi dugometražni film. 

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 23

  • abcdefg0 25.08.2016.

    Bok cc Zahvaljujem Bogu što me stavlja na putu Madame Josiana Gomez, jer zahvaljujući ovom dama Mogu osmijeh. Dugo sam tražiti zajam između posebice i oni su mi uvijek varao i to je tjedan dana proći da sam vidio svjedočanstvo da je ova dama napraviti, pa sam htjela probati s onim što sam imao treba novac za pokretanje svoje poslovanje. Gospođa GOMEZ Josiana moj događaj kredit od 90.000 eura, te je 23. kolovoza 2016. dobio sam kredit na mom računu nakon što potpisati papire. Savjetujem vam da ne odaberete pogrešnu osobu, ako želite da se zapravo napraviti kredit novca za svoj projekt i svaki drugi. Ja objaviti ovu poruku jer ta žena osjećala dobro s ovog kredita. To je kroz izjave na mjestu sam upoznao ovu iskrenu i velikodušan gospođu koja mi je pomogao dobiti ovaj kredit. Dakle, predlažem da ju kontaktirati i on će vas zadovoljiti za sve usluge koje ga pitati, to se u Italiji ili Španjolskoj, Brazilu, Peruu, Venezueli, Francuska previše. Ovdje je njegov e-mail: gordonpascal04@gmail.com Kontakt nju i slijedite ove savjete i imat ćete svoj kredit kao ja: gordonpascal04@gmail.com

  • galgano78 25.08.2016.

    uskoro se i 24sata može pohvaliti sa scenarijem koji je inspiriran jednim od šarmera bez pokrića kojem preveliki ego dozvoljava da je superiorniji od svih, nadmočan, čaak...naspram nježnijeg spola pogotovo tim više što su karakterno i fizički svjetlosne godine ispred takvog primitivca. p.s. nečeš biti oštečen za tantijeme, jer meni zarada netreba, duhovno sam bogat ;)

  • sol 25.08.2016.

    znala je ona za sta dahce, i uzdise:::)))

Komentiraj...
Vidi sve komentare