To je to što me zanima!

Veliki povratak: Doris Vrečko intervjuira vrhunske sportaše

Sport je bio uvijek važan segment mog života pa se veselim što ću u novoj rubrici inMagazina imati priliku pričati s nizom uspješnih sportaša, rekla je Doris Vrečko
Vidi originalni članak

Doris Vrečko (31) je voditeljica nove rubrike InMagazina. U ''Time out-u s Doris'' svakog četvrtka gledatelji će imati priliku vidjeti intervjue s vrhunskim sportašima. 

Kako i je sama Doris bila deset godina prvakinja Hrvatske u mačevanju, povratak u sportske vode iznimno ju veseli.

- Sport je uvijek bio važan segment mog života pa se stoga izrazito veselim što ću novoj rubrici InMagazina razgovarati s nizom poznatih sportaša i prikazati ih u jednom neformalnom, pozitivnom okruženju. Očekujem dobru zabavu na snimanjima jer je koncept zamišljen kao jedna zabavna forma s pregršt akcije i humorom tako da će se vjerujem i gledateljima svidjeti – izjavila je Doris. Prvi intervju koji je napravila bio je onaj s Veselinom Vujovićem, a ovog četvrtka gledatelji imaju priliku pogledati što je Doris sve otkrio  gimnastičar Marijo Možnik. 

Doris će od sada svaki tjedan u svojoj rubrici donositi razgovore sa sportskim legendama i ekskluzive vezane uz aktualne sportske događaje. Osim o sportskim postignućima u svojoj će nam rubrici pokazati manje poznatu stranu sportaša te  javnosti nepoznate podatke iz njihovog života. 

Otkako je u listopadu 2010. imala slom živaca, povukla se iz javnog života. Prije toga je  dvije i pol godine vodila emisiju 'Automotiv'.

Idi na 24sata

Komentari 56

  • Kunta Kinte 30.04.2015.

    koja pak je sad ta??

  • mazaluna 29.04.2015.

    još jedna????pa za ono koliko HTV prenosi sporta tamo ih je cijela ergela ;koga vraga svi tamo rade????

  • Petruška76 29.04.2015.

    A jadna cura, ni kriva ni dužna se našla u vijestima. Super da ima snage vratiti se nakon toliko godina u javnost jer ljudi su okrutni.. govori se i govoriti će se a ona mora biti super jaka u glavi da ju to ne dira. Bravo za hrabrost!

Komentiraj...
Vidi sve komentare