To je to što me zanima!

Oporavlja se od nesreće: Jan Torjanac došao na premijeru

Sin Slavice Knežević i Marka Torjanca nakon nesreće krajem prošle godine kad ga je udario auto, ponovno hoda i govori. S majkom je čestitao tati na novoj predstavi
Vidi originalni članak

Presretan sam što mi je sin došao na premijeru predstave 'Tko je ovdje lud', kaže glumac i redatelj Marko Torjanac (44). Bivša supruga Slavica Knežević (55) i sin Jan (19) čestitali su mu nakon izvedbe u zagrebačkoj Sceni Amadeo. Ovo je prvi put od prometne nesreće da je Jan izašao s roditeljima u javnost. Na njega je krajem 2009. u Selskoj ulici u Zagrebu naletio automobil dok je prelazio cestu. Imao je teške ozljede glave, bio je deset dana u komi. Poslije je otišao na rehabilitaciju u Krapinske toplice, gdje je ponovno učio hodati i govoriti. U tome je i uspio.

- Oporavlja se dobro, ali čeka ga još puno vježbi - kaže otac Marko. Slavica je sa sinom trenutačno na odmoru na Pagu.

- Na moru smo kako bi Jan mogao plivati i vježbati - rekla nam je glumica. S bivšim suprugom osnovala je zakladu za pomoć djeci i mladima s teškim ozljedama glave.

Ankica mu čuvala kućnog ljubimca

Glumica Ankica Dobrić čuvala je prošle godine Janova maltezera Dukea. Psić je sada na moru s Janom i Slavicom.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • Ella_54 17.07.2011.

    Koliko bubini u mozgić moraš biti da mi daš minus zato što sam ovom mladom dečku na sve načine(dakle, ne samo riječima)pružila pomoć?Ili ti nick samo treba biti vanilla19 kojoj nije jasno kakve veze ima čuvanje Janovog psa s njim i njegovim stanjem?

  • čokolino321 16.07.2011.

    hvala dragom Bogu:) :) :) :))

  • Noon 15.07.2011.

    Zaboravio totalno na tog dečka!Baš mi je drago da se izvukao,želim im svu sreću,napatili su se!!Drž se!

Komentiraj...
Vidi sve komentare