To je to što me zanima!

Oporavljena Amy poljubila P. Dohertyja na nastupu

Britanska zvijezda više nema kraste na licu, bijeli prah u nosu ni prljave nokte. Sada si je kupila nekoliko pari štikli, lakira nokte i drži do sebe...
Vidi originalni članak

Amy Winehouse (25) nastupila je na V festivalu u Velikoj Britaniji. Pjevačica je izgledala preplanulo i zdravo. Pjesme je na pozornici redovito prekidala psovkama. Nakon nastupa preuzela je ulogu voditeljice i najavila svoga “kolegu po ponašanju” Petea Dohertyja (30). Usred njegova nastupa ponovno je uletjela na pozornicu, poljubila ga i pobjegla iza bubnjara. U pomoć je priskočilo i osiguranje, ali Amy nije htjela sići dok joj Pete ne otpjeva pjesmu. Pozornicu su napustili zagrljeni. Amy se prije mjesec dana vratila s Kariba, na kojima je bila pola godine. Ondje se liječila od ovisnosti o drogama i alkoholu te se oporavljala od rastave od Blakea Fieldera Civila (27). Planirala je snimiti i album, ali nije uspjela jer se počela opijati i drogirati. Lokalno stanovništvo tražilo je da napusti otočje jer je potrgala sve krevete u hotelskoj sobi u kojoj je živjela. Gasila je opuške te razbijala lustere i zrcala, a dovlačila je i pse lutalice. Nedavno se pomirila s Blakeom, za kojeg Amyin otac Mitch tvrdi kako ju je uništio drogiranjem. Blake je u brakorazvodnoj parnici tražio pola njezina bogatstva vrijednog 85 milijuna kuna. Sada žele postati roditelji.
- Amy više nema kraste na licu, nije podbuhla i trudi se jesti zdravije. Drži do sebe, lakira nokte i čak je kupila nekoliko pari štikli - komentirali su prijatelji pjevačice.

BOLOVALA JE OD EMFEMIZMA PLUĆA
Doktori su joj zabranili crack i cigarete jer bi je to moglo ubiti. Emfizem je neizlječiva bolest zbog koje je Amy nekoliko puta završila u bolnici.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • šuma 24.08.2009.

    nek mi bog oprosti ali ona triba lječenje od 10 godina najmanje. ma što se oporavila. izgleda prestrašno i nije čista garant. ajte ljudi molim vas. ovo je strava koje slike...

Komentiraj...
Vidi sve komentare