To je to što me zanima!

Oprah je u lezbijskoj vezi s najboljom prijateljicom?

Američki mediji raspisali su se ovih dana o vezi popularne voditeljice i urednice njenog časopisa 'O'. Oprah je navodno u lezbijskoj vezi s G. King
Vidi originalni članak

Da smo Oprah i ja lezbijke, priznale bismo. Ne bismo to tajile jer nema ništa loše u tome da je netko gay, kaže Gayle King (54), urednica Oprahina časopisa O, demantirajući da je u strastvenoj vezi s Oprah Winfrey (55). Dodala je kako joj je sve to smiješno.
Priče su počele nakon što je voditeljica raskinula vezu dugu 23 godine i zaruke s biznismenom Stedmanom Grahamom (58). Navodno je pala u depresiju. Šuška se kako joj bivši prijeti izdavanjem knjige koja bi trebala otkriti tajne iz njihova zajedničkog života. Oprah njegovu šutnju navodno želi kupiti za 720 milijuna kuna. Američki tabloidi pišu da se voditeljica ovih dana suočava i s ozbiljnim zdravstvenim problemima, zbog kojih je svaki dan sve deblja. Tvrde kako razlog nije štitnjača, s kojom godinama ima problema, nego da je riječ o mnogo ozbiljnijem problemu. Ne zna se točno o čemu.
Komičarka Rosie O’Donnell (47) opisala je odnos Gayle i Oprah kao platonsku ljubav. Nije sigurna seksaju li se, ali smatra da na emotivnoj razini funkcioniraju kao ljubavni par. Rosie je nedavno izjavila kako joj se udvarala Angelina Jolie (34).

DOSTA MU JE OPRAH, KAŽE DA ONA MANIPULIRA
Raskinuli su u kolovozu. Nazvao ju je egomanijakom koji ne mari za druge. Tijekom posljednje svađe Stedman je Oprah poručio da potraži pomoć. Oprah mu je rekla da on vidi probleme tamo gdje ih nema.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • cinderella 12.11.2009.

    de kakve su to gluposti??\'uostalom,to je već isfurana \"vijest\" jer su ih u americi već prozvali parom što su one demantirale..tako da...

  • user_39293 12.11.2009.

    Nema novosti pa ajmo ih izmislit...

  • user_40711 12.11.2009.

    Oprah bi to već davnih dana priznala da je istina!

Komentiraj...
Vidi sve komentare