Obavijesti

Show

Komentari 5

Oprah je u lezbijskoj vezi s najboljom prijateljicom?

Oprah je u lezbijskoj vezi s najboljom prijateljicom?
3

Američki mediji raspisali su se ovih dana o vezi popularne voditeljice i urednice njenog časopisa 'O'. Oprah je navodno u lezbijskoj vezi s G. King

VIDEO

Da smo Oprah i ja lezbijke, priznale bismo. Ne bismo to tajile jer nema ništa loše u tome da je netko gay, kaže Gayle King (54), urednica Oprahina časopisa O, demantirajući da je u strastvenoj vezi s Oprah Winfrey (55). Dodala je kako joj je sve to smiješno.
Priče su počele nakon što je voditeljica raskinula vezu dugu 23 godine i zaruke s biznismenom Stedmanom Grahamom (58). Navodno je pala u depresiju. Šuška se kako joj bivši prijeti izdavanjem knjige koja bi trebala otkriti tajne iz njihova zajedničkog života. Oprah njegovu šutnju navodno želi kupiti za 720 milijuna kuna. Američki tabloidi pišu da se voditeljica ovih dana suočava i s ozbiljnim zdravstvenim problemima, zbog kojih je svaki dan sve deblja. Tvrde kako razlog nije štitnjača, s kojom godinama ima problema, nego da je riječ o mnogo ozbiljnijem problemu. Ne zna se točno o čemu.
Komičarka Rosie O’Donnell (47) opisala je odnos Gayle i Oprah kao platonsku ljubav. Nije sigurna seksaju li se, ali smatra da na emotivnoj razini funkcioniraju kao ljubavni par. Rosie je nedavno izjavila kako joj se udvarala Angelina Jolie (34).

DOSTA MU JE OPRAH, KAŽE DA ONA MANIPULIRA
Raskinuli su u kolovozu. Nazvao ju je egomanijakom koji ne mari za druge. Tijekom posljednje svađe Stedman je Oprah poručio da potraži pomoć. Oprah mu je rekla da on vidi probleme tamo gdje ih nema.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Sjećate li se Claudie Beni? Za 24 sata pričala o Dori i nestanku sa scene: 'Nisam bila za estradu...'
POBIJEDILA NA DORI 2003.

Sjećate li se Claudie Beni? Za 24 sata pričala o Dori i nestanku sa scene: 'Nisam bila za estradu...'

Pjevačica se vraća s grupom Teens nakon više od 20 godina pauze, prisjetila se nastupa na Eurosongu, ali i iznenadnog odlaska sa scene

Sjećate se Petre iz 'Zabranjene ljubavi'? Ovako danas izgleda
GLUMICA

Sjećate se Petre iz 'Zabranjene ljubavi'? Ovako danas izgleda

Anita Berisha proslavila se ulogom Petre u seriji 'Zabranjena ljubav' koja se počela prikazivati 2004. godine