To je to što me zanima!

Oprah nikad mršavija: Hranu su joj prije dostavljali i avionom

Oprah Winfrey u najdebljoj fazi imala je 107 kila, a zahvaljujući novoj dijeti, voditeljica je mršavija nego ikad. Svoju novu liniju ističe u uskim haljinama
Vidi originalni članak

Voditeljica koja se godinama bori s kilažom te kaže da je ovisna o hrani opet je izgubila više od 20 kilograma. U tome joj je pomogao program Weight Watchers, zahvaljujući kojemu može jesti sve, ali u količinama koje joj odredi trener.

Nije poznato koliko Oprah Winfrey (63) ima kilograma, no najdeblju fazu imala je početkom ‘90-ih, kad je težila gotovo 110 kg. Hranu iz omiljenog restorana nekoć su joj dostavljali avionom. Danas ponosno ističe novu liniju te nerijetko nosi uske haljine.

- Ne odričem se hrane koju volim, no više si ne dopuštam da pojedem nekoliko kilograma tjestenine sa sirom na dan - rekla je Oprah. Dodaje da je obožavala krumpir u svim oblicima te da joj je on “kontrolirao” život gotovo 40 godina. Sad se trudi jesti što manje čipsa te je grickalice zamijenila voćem i povrćem. Također vježba jogu i jede više ribe. Najdraži su joj bakalar i brancin.

- Sve dijete koje sam godinama isprobavala od početka su bile osuđene na propast. Tad sam htjela biti mršava samo zato da stanem u odjeću koja mi se sviđa - rekla je. Jednom prilikom se četiri mjeseca izgladnjivala kako bi stala u omiljene traperice.

Novim programom, kojim je istesala liniju, toliko je oduševljena da je čak i kupila 10 posto dionica te tvrtke za mršavljenje. Za to je iskeširala oko 40 milijuna dolara (oko 270 milijuna kuna). Svojim savjetima želi pomoći svima koji se bore s viškom kilograma.

- Ima nade za sve. Više si nikad neću dopustiti da budem pretila. Užasavam se starih fotografija. Moj cilj je imati težinu s kojom ću se odlično osjećati - zaključila je. 

Idi na 24sata

Komentari 88

  • 31.08.2016.

    nisam debela al da skinem 2,3 kg ne bi mi smetalo-najvise volim ustati oko 2 iza ponoci i mljac,mljac u miru sto volim-nakon toga ko novorodjence zaspem,znam da nije u redu al jos nemam zdravstvenih poteskoca,vjerojatno kad me drmne bice ona "putujem,putujem"

  • GUERINOPUGLIARI 31.08.2016.

    Koga briga. Žderala je ko luda a sada pametuje. Kretanje, manje žderanja, zaboravi večeru i to je to.

  • kokaza10 31.08.2016.

    20kg skinuti je vrlo teško, čestitam. Nastavi dalje Oprah, još treba bar malo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare