To je to što me zanima!

Oprah o zlostavljanju: 'Otvorio se ožiljak i zakrvario mi haljinu'

Spavala sam u krevetu s bakom kad je usred noći moj djed ušao u sobu i rukama počeo daviti baku, a ona je vrištala. Odgurnula ga je i pobjegla iz sobe, a ja za njom, rekla je Winfrey
Vidi originalni članak

Voditeljica Oprah Winfrey (67), koja je u ožujku ponovno došla u fokus javnosti jer je imala intervju sa Meghan Markle (39) i princem Harryjem (36), gostovala je u showu doktora Mehmeta Oza (60), poznatijeg kao 'doktor Oz'.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ispričala mu je traume koje je doživjela u djetinjstvu. Obiteljsko nasilje bilo je dio njezine svakodnevice u Mississippiju.

- Spavala sam u krevetu s bakom kad je usred noći moj djed ušao u sobu i rukama počeo daviti baku, a ona je vrištala. Odgurnula ga je i pobjegla iz sobe, a ja za njom. Nakon toga je pod kvaku stavljala stolicu, a oko stolice bi vezala nekoliko limenih konzervi i tako smo spavale svake noći, osluškujući hoće li konzerve šuškati i što će se dogoditi ako se kvaka pomakne - rekla je Oprah.

Vidjelo se da joj je poprilično teško o tome govoriti pa je tijekom intervjua susprezala suze. 

THOMASOVIH PET MINUTA Meghanin otac traži intervju s Oprom, osobno joj donio pismo

Ipak, nije samo djed bio nasilan. Voditeljica je istaknula da ju je i baka zlostavljala. Oprah je kao mala nosila vodu s bunara i prstićima bućkala po vodi. Baku je razljutilo to što se njezina unuka igra pitkom vodom pa ju je izudarala šibom po leđima. Najgore joj je bilo kada su drugi primijetili da su je tukli. 

- Kada sam kasnije obukla odjeću za odlazak u crkvu, otvorio mi se jedan ožiljak na leđima i zakrvario haljinu - prisjetila se.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • general lopov 29.04.2021.

    Joj joj jooooj

Komentiraj...
Vidi sve komentare