To je to što me zanima!

Oprah: 'Od prvog milijuna sam kupila velike, mekane ručnike'

Kad je dobila prvi ček s milijun dolara Oprah se najprije fotografirala s njim, a potom si je kupila desetke skupocjenih Ralph Lauren ručnika. 'Volim dobre i velike ručnike', objasnila je voditeljica
Vidi originalni članak

Američka voditeljica, glumica i filmska producentica Oprah Winfrey (65) nije izbjegla trend odgovaranja na pitanja obožavatelja. Tako je na YouTube kanalu 'O, The Oprah Magazine' govorila o svom djetinjstvu, a jednu obožavateljicu zanimalo je kako je potrošila prvi zarađeni milijun. 

- To je dosta novaca, a najprije sam fotografirala ček na kojemu je pisalo milijun dolara. Postoji fotografija na kojoj držim taj ček - rekla je Oprah, a potom otkrila na što je potrošila dio novca.

- Kupila sam predivne, mekane ručnike. Volim dobre i velike ručnike. Kupila sam desetke dobrih 'Ralph Lauren' ručnika - odgovorila je Oprah i time iznenadila mnoge koji nisu očekivali ovakav odgovor. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Međutim, iako je ručnike prve kupila, Oprah kaže da je nakon prvog milijuna priuštila si nezaboravno putovanje, a dosta toga je i dala obitelji. 

Oprah je imala zaista loše djetinjstvo. Odrasla je u siromašnim uvjetima, mnogi su ju ismijavali i ponižavali, ali nije dopustila da ju to obeshrabri. 

U njezinoj emisiji 'Oprah Show' gostovale su mnoge zvijezde, a show se prikazivao na čak 120 kanala. Oprah je trenutačno teška 2,6 milijardi dolara. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

PROCURILE GOLIŠAVE FOTKE PJEVAČICE: 'Dobivam odvratne komentare, ovo je previše'

Idi na 24sata

Komentari 10

  • Max29Mir 28.05.2019.

    Daj pošalji nekaj od tih silnih milijuna da otplatim kredite i konačno počnem živjeti kao čovjek.

  • 28.05.2019.

    oprah je dobra voditeljica

  • tomo100brt 28.05.2019.

    Kupila je velike zlatne mekane ručnike.

Komentiraj...
Vidi sve komentare