To je to što me zanima!

Oprah odbila biti kuma malenoj Lilibet: 'Ja sam prestara za to'

Oprahin intervju došao je nakon nekoliko turbulentnih mjeseci za Meghan i Harryja, u kojem su postali roditelji, bili na sprovodu djeda Philipa te odradili intervju s Oprah koji je privukao pažnju šire javnosti
Vidi originalni članak

Oprah Winfrey (67) odlučila je prekinuti glasine o kumstvu kćeri princa Harryja (36) i Meghan Markle (39), malene Lilibet. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U nedavnom intervjuu objasnila je da je prestara za ulogu kume.

- Ja sam susjeda i prijateljica samo, vjerujem da će oni uzeti nekoga mlađeg za tu ulogu - pojasnila je Oprah koja je u dobrim odnosima s obitelji od 2018. kada je dobila poziv za njihovo kraljevsko vjenčanje.

Tijekom intervjua otkrila je da joj se jako sviđa odabrano ime za djevojčicu, a i da će ponosnim roditeljima poslati poseban poklon za dan očeva. 

GLAZBENIK BEZ DLAKE NA JEZIKU Noel Gallagher okomio se na princa Harryja: On je probuđena pahuljica, najbolje da začepi!

Oprahin intervju došao je nakon nekoliko turbulentnih mjeseci za Meghan i Harryja, u kojem su postali roditelji, bili na sprovodu djeda Philipa te odradili intervju s Oprah koji je privukao pažnju šire javnosti.

Harry je u nedavna dva intervjua priznao da je imao problema s mentalnim zdravljem dok je odrastao uz kraljevsku obitelj.

 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • MOC JE U ZNANJU 19.06.2021.

    Folirantkinja .

Komentiraj...
Vidi sve komentare