Show

Komentari 1

Oprah odbila biti kuma malenoj Lilibet: 'Ja sam prestara za to'

Oprah odbila biti kuma malenoj Lilibet: 'Ja sam prestara za to'

Oprahin intervju došao je nakon nekoliko turbulentnih mjeseci za Meghan i Harryja, u kojem su postali roditelji, bili na sprovodu djeda Philipa te odradili intervju s Oprah koji je privukao pažnju šire javnosti

Oprah Winfrey (67) odlučila je prekinuti glasine o kumstvu kćeri princa Harryja (36) i Meghan Markle (39), malene Lilibet. 

POGLEDAJTE VIDEO:

U nedavnom intervjuu objasnila je da je prestara za ulogu kume.

- Ja sam susjeda i prijateljica samo, vjerujem da će oni uzeti nekoga mlađeg za tu ulogu - pojasnila je Oprah koja je u dobrim odnosima s obitelji od 2018. kada je dobila poziv za njihovo kraljevsko vjenčanje.

European premiere of

Tijekom intervjua otkrila je da joj se jako sviđa odabrano ime za djevojčicu, a i da će ponosnim roditeljima poslati poseban poklon za dan očeva. 

Oprahin intervju došao je nakon nekoliko turbulentnih mjeseci za Meghan i Harryja, u kojem su postali roditelji, bili na sprovodu djeda Philipa te odradili intervju s Oprah koji je privukao pažnju šire javnosti.

FILE PHOTO: Meghan and Harry give interview to Oprah Winfrey

Harry je u nedavna dva intervjua priznao da je imao problema s mentalnim zdravljem dok je odrastao uz kraljevsku obitelj.