To je to što me zanima!

Oprah pokazala zavidnu liniju u 71. godini pa posvetila stajling slavnoj rock zvijezdi: Najbolja je

Televizijska voditeljica Oprah Winfrey bila je jedna od prezenterica na 66. dodjeli nagrada Grammy, a sve je iznenadila svojim izgledom
Vidi originalni članak

Dodjela nagrada Grammy i ove je godine privukla brojne zvijezde svjetske scene, a među njima je bila i slavna voditeljica Oprah Winfrey (70). Bila je jedna od prezenterica, a imala je i posvetu za preminulu rock zvijezdu, Tinu Turner.

ZASJALA NA 'GLOBUSIMA' Preživjela silovanje i smrt bebe, Oprah sad 'teži' milijarde dolara

- Moji prvi Grammyji i to je bilo u čast mojoj prijateljici Tini Turner koja je jednostavno bila najbolja. Izvukla sam ovu vintage kombinaciju iz svog ormara kako bih odala počast njenim brojnim poznatim kratkim suknjama - napisala je TV zvijezda u opisu fotografija.

Pričala o gubitku kilograma

Jedna od najslavnijih žena na svijetu, u 71. godini života plesala je uz ritmove pjesama koje su obilježile prethodnu godinu i u crnoj šljokičastoj haljini istaknula vitku figuru.

Winfrey je nedavno pričala o gubitku kilograma i zasluge je pripisala dijetama, tabletama za mršavljenje i specifičnom životnom stilu.

SLIKA JE U WASHINGTONU VIDEO Oprah dobila svoj portret u muzeju, evo kako je reagirala

- Zadnji obrok jedem u 16 sati, pijem puno vode i koristim načela WeightWatchera za brojenje bodova. Bila sam svjesna postojanja lijekova za mršavljenje, ali osjećala sam da imam volje i snage dokazati da mi ne trebaju. Sada se više ne osjećam tako. Shvatila sam da sam sebe sve ove godine krivila za prekomjernu težinu, a imam predispoziciju koju nikakva snaga volje ne može kontrolirati - izjavila je za People i dodala:

- Činjenicu da postoji medicinski odobren recept za kontrolu tjelesne težine i očuvanje zdravlja tijekom mog života osjećam kao olakšanje, kao iskupljenje, kao dar, a ne nešto iza čega bih se skrivala i zbog čega bi me ponovno ismijavali. Apsolutno sam gotova s time da me sramote drugi ljudi.

Osvojila 20 Emmyja

Oprah još uvijek nije osvojila nagradu Grammy, ali iza sebe ima brojna druga prestižna priznanja. Među njima su 20 Emmyja, humanitarna nagrada 'Jean Hersholt' na dodjeli Oscara i Tony za oživljavanje mjuzikla 'Boja purpura'.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • SexyLolly21 07.02.2024.

    Ocijenite moju 18+ golu fotografiju ---> NU21.FUN

  • SexyKisska 06.02.2024.

    Ocijenite moju 18+ golu fotografiju - - -> NU21.FUN

Komentiraj...
Vidi sve komentare