To je to što me zanima!

Oprah Winfrey zbog viška kilograma na operaciju?

Oprah se muči s prekomjernom težinom. Voditeljica navodno već neko vrijeme od javnosti skriva svoje zdravstveno stanje
Vidi originalni članak

Američka voditeljica Oprah Wnifrey (55) će navodno uskoro morati na operaciju. Kako prenosi National Enquirer, problemi sa štitnjačom razlog su zbog kojeg se Oprah muči s prekomjernom težinom. Voditeljica navodno već neko vrijeme od javnosti skriva svoje zdravstveno stanje. Uz operaciju, kojoj će se morati podvrgnuti, Oprah navodno čekaju redovite vježbe te strogo propisana prehrana.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • melanie 09.05.2009.

    ma neće biti samo štitnjača - voli ona i dobru papicu

  • lilo_09 09.05.2009.

    Da pogodim, National Enquirer. Mrze ju godinama americki tabloidi jer ih je vec par puta i debelo tuzila i onda lovu uplatila u onaj svoj projekt za pomoc djeci. Napisali su nedavno i da ima 3 godine zivota

  • yeye 09.05.2009.

    Mislim opet vam je naslov ubi bože... Žena ne mora na operaciju zbog VIŠKA KILOGRAMA nego zbog problema sa ŠTITNJAČOM. Višak kilograma je vjerojatno posljedica problema sa štitnjačom odnosno hormona. Ah, sve samo da se novine bolje prodaju... Nekad ste mi stvarno bili broj 1 u Hr. ali nažalost sve mi se čini da ako tak nastavite trabunjati gluposti da se budem morala preorjentirati na neke objektivnije medije.

Komentiraj...
Vidi sve komentare