To je to što me zanima!

Opraštaju se od Bonda: Idi gore i zabavljaj ih na nebu, bio si top

Mora se negdje zapisati da je ova godina bila najgora ikad. Ne znam što se događa, ali otišao je Sean Connery. Počivao u miru, bio si fantastičan, pisali su obožavatelji njegova lika i djela
Vidi originalni članak

Velika holivudska zvijezda, glumac Sean Connery, preminuo je u 91. godini u snu, javlja BBC. Vijest o njegovoj smrti objavila je glumčeva obitelj. 

POGLEDAJTE VIDEO: Preminuo je Sean Connery 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Proslavio se kao prvi James Bond, a zbog njegova odlaska na društvenim mrežama odmah su uslijedili komentari onih koji su ga poznavali ili oni kojima je na neki način obilježio život. 

Televizijski novinar i voditelj Jake Humphrey (42) na svom Twitter profilu je istaknuo kako ga je ova vijest zaista rastužila jer se radi o muškarcu koji je obilježio Jamesa Bonda i koji nam ga je ostavio u nasljeđe. 

- On će zauvijek biti moj najdraži Bond. Volim njegovu obitelj - napisao je. Hugh Jackman (52) rekao je da je odrastao idolizirajući Seana Conneryja.

- Legenda na ekranu i izvan njega. Počivaj u miru - dodao je Jackman.

- Počivaj u miru, sir Sean Connery. Prvi James Bond. Najbolji James Bond. Kako tužne vijesti - napisao je slavni britanski voditelj Piers Morgan (55). Glumica Alice Fearn (37) rekla je da će on za nju zauvijek biti na vrhu liste srdačnih osoba. 

- Idi gore i zabavljaj ih na nebu, gospodine - dodala je. Novozelandski filmski i televizijski glumac Sam Neill (73) rekao je da svaki put kad bi bio na setu sa Seanom da je od njega učio kako se ponašati prema glumi. 

- Imao je karizmu i moć, koje su bile posebne. Bio si divan čovjek i divan glumac, počivaj u miru - kaže.  

Njegovi obožavatelji odmah su na društvenim mrežama počeli objavljivati fotografije i isječke njegovih uloga iz kultnih filmova. Citiraju njegove izjave, a neki su istaknuli i kako su po njemu dobili ime. Zaključili su kako ih više ništa u 2020. ne može iznenaditi. 

PRVI JAMES BOND Preminuo je Sean Connery (90)

- Mora se negdje zapisati da je ova godina bila najgora ikad. Ne znam što se događa, ali otišao je Sean Connery. Počivao u miru, bio si fantastičan - pisali su pratitelji. 

Idi na 24sata

Komentari 36

  • kormilar 01.11.2020.

    R.I.P.

  • jamesbond7777 31.10.2020.

    A svemu jednom dojde Kraj😎😎😎

  • Luteiv 31.10.2020.

    R. I. P Legendo😢

Komentiraj...
Vidi sve komentare